Volvo V60

De Volvo V60 is een fraaie, evenwichtige combinatie van dynamiek, stijl en veelzijdigheid. Op bochtige wegen geniet u van de strakke respons van een goed uitgebalanceerd chassis. Tijdens langere ritten houdt het ontspannen comfort van uw V60 u en uw passagiers urenlang fris. En in uitdagender verkeerssituaties, zoals in de stad, zorgt een scala aan ondersteunende technologieën voor een ontspannen, beheerste rit. Het wendbare karakter van de V60 wordt versterkt door zijn looks. De gespierde schouders, de opvallende voorkant met de geavanceerde koplampen, de slanke, coupéachtige daklijn en de krachtig vormgegeven achterkant met kenmerkende achterverlichting vormen samen een sterke persoonlijkheid op de weg. Van binnen zorgt het sublieme interieur voor een kalme maar verkwikkende omgeving die zorgt voor een uniek gevoel van welbehagen. Precies zoals u van een Scandinavisch meesterwerk verwacht.

Prijslijst bekijken

Business Sport Prijslijst

Vraag nu uw proefrit aan

Volvo V60 Polar en Business Sport - V60 model, V60 specificaties, V60 uitvoeringen
Wie naar de V60 kijkt, ziet een fraaie combinatie van veelzijdigheid en prestaties. "De V60 dankt zijn uitstraling aan zijn gefocuste, doelgerichte koplampen", vertelt Volvo Senior Exterior Designer Peter Reuterberg. "We dachten bij het ontwerpen van het gezicht van de auto aan de ogen van een wolf. De V60 heeft een zelfverzekerde, geconcentreerde blik, als van een sterk dier." De Volvo ontwerpers hebben de daklijn en achterramen schuin laten aflopen voor een nog groter coupéachtig effect. Intussen benadrukken de geschulpte oppervlakken op de motorkap de klassieke V-vorm van Volvo met een doelgerichte frons die doorloopt tot aan de koplampen. De auto bezit een schoonheid die - zoals veel hedendaags Scandinavisch design - is geworteld in de natuur. "De strakke oppervlakken en contouren geven hem een typisch Scandinavische uitstraling."


Het interieur is ontworpen rondom u, de bestuurder. Neem plaats op de bestuurdersstoel en voel de volledige controle dankzij het licht naar u toe hellende dashboard. Voor het idee van één rond instrument geflankeerd door twee kleinere wijzerplaten lieten we ons inspireren door motorfietsen. Daarna hebben we zorgvuldig het driespaaks stuurwiel ontworpen als fysieke link tussen uw auto en de weg. Maar waar u zit, is al even belangrijk. De stoelen zijn niet alleen comfortabel, maar bieden ook superieure ondersteuning, zodat u aan het eind van uw rit nog even ontspannen en fris bent als aan het begin. De sportstoelen zijn niet alleen fraai, maar in lijn met de blijvende focus op ergonomisch ontwerp zorgen de zijsteunen van uw dijen tot uw schouders dat u ook bij het strakkere bochtenwerk stevig op uw plaats blijft.


V60 Uitvoeringen

V60 Specificaties (Benzine)

V60 Specificaties (Diesel)

V60 Prijslijst en Brochure

V60 Veelgestelde vragen

Laat u overtuigen! 

Ervaar de Volvo V60 nu bij een van onze vestigingen. Vraag een proefrit of offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.
Op zoek naar een gebruikte V60? Wij hebben meerdere Volvo V60 occasions op voorraad.

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Private Lease

De Volvo V60 least u al vanaf € 459,- per maand. U krijgt daarbij standaard lichtmetalen velgen en het slimme City Safety, waarbij u zorgeloos door de stad kunt rijden. Klik hier voor meer informatie of stel uw V60 samen:


Toch nog twijfels?

Nog niet helemaal zeker of de Volvo V60 uw ideale auto is? Bekijk dan ook eens de Volvo V40 en de Volvo V90. Laat ons weten wat uw wensen zijn, we helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze vestigingen.

Gebruikte V60 zoeken

Meer occasions zoeken