Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo V60

De Volvo V60 is een fraaie, evenwichtige combinatie van dynamiek, stijl en veelzijdigheid. Op bochtige wegen geniet u van de strakke respons van een goed uitgebalanceerd chassis. Tijdens langere ritten houdt het ontspannen comfort van uw V60 u en uw passagiers urenlang fris. En in uitdagender verkeerssituaties, zoals in de stad, zorgt een scala aan ondersteunende technologieën voor een ontspannen, beheerste rit. Het wendbare karakter van de V60 wordt versterkt door zijn looks. De gespierde schouders, de opvallende voorkant met de geavanceerde koplampen, de slanke, coupéachtige daklijn en de krachtig vormgegeven achterkant met kenmerkende achterverlichting vormen samen een sterke persoonlijkheid op de weg. Van binnen zorgt het sublieme interieur voor een kalme maar verkwikkende omgeving die zorgt voor een uniek gevoel van welbehagen. Precies zoals u van een Scandinavisch meesterwerk verwacht.

Prijslijsten en Brochure


Direct proefrit plannen


De Volvo V60, schoonheid geworteld in de natuur

Volvo V60 Polar en Business Sport - V60 model, V60 specificaties, V60 uitvoeringenWie naar de V60 kijkt, ziet een fraaie combinatie van veelzijdigheid en prestaties. "De Volvo V60 dankt zijn uitstraling aan zijn gefocuste, doelgerichte koplampen", vertelt Volvo Senior Exterior Designer Peter Reuterberg. "We dachten bij het ontwerpen van het gezicht van de auto aan de ogen van een wolf. De V60 heeft een zelfverzekerde, geconcentreerde blik, als van een sterk dier." De Volvo ontwerpers hebben de daklijn en achterramen schuin laten aflopen voor een nog groter coupéachtig effect. Intussen benadrukken de geschulpte oppervlakken op de motorkap de klassieke V-vorm van Volvo met een doelgerichte frons die doorloopt tot aan de koplampen. De V60 bezit een schoonheid die - zoals veel hedendaags Scandinavisch design - is geworteld in de natuur. "De strakke oppervlakken en contouren geven hem een typisch Scandinavische uitstraling."


Het interieur van de Volvo V60 is ontworpen rondom u, de bestuurder. Neem plaats op de bestuurdersstoel en voel de volledige controle dankzij het licht naar u toe hellende dashboard. Voor het idee van één rond instrument geflankeerd door twee kleinere wijzerplaten lieten we ons inspireren door motorfietsen. Daarna hebben we zorgvuldig het driespaaks stuurwiel ontworpen als fysieke link tussen uw auto en de weg. Maar waar u zit, is al even belangrijk. De V60 stoelen zijn niet alleen comfortabel, maar bieden ook superieure ondersteuning, zodat u aan het eind van uw rit nog even ontspannen en fris bent als aan het begin. De sportstoelen zijn niet alleen fraai, maar in lijn met de blijvende focus op ergonomisch ontwerp zorgen de zijsteunen van uw dijen tot uw schouders dat u ook bij het strakkere bochtenwerk stevig op uw plaats blijft.


Wat zeggen de berijders van de Volvo V60?

  • "Inmiddels heb ik er 4000 km mee gereden en ik vind het een heerlijke & praktische auto." - Berijder van een V60 T4
  • "Nu inmiddels 10.000 kilometer gereden en het rijden bevalt uitstekend. Het juweeltje van deze auto is wat mij betreft de motor." - Berijder van een V60 D4
  • "Ronduit verpletterend. Wat een sensatie om stil en redelijk krachtig alleen op elektriciteit weg te rijden." - Berijder van een V60 D6 TE
  • "Het is een heerlijke auto. Hij zit lekker en hij stuurt prettig." - Berijder van een V60 T4


Ervaar de V60

Bent u nieuwsgierig naar de Volvo V60? Kom langs en ervaar hem! Vraag nu vrijblijvend een proefrit aan. Vind uw Volvo V60 nu in Tilburg, Best, Den Bosch, Waalwijk, Hapert en Helmond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Vertel mij meer over de Volvo V60

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen? Onze klantadviseurs staan voor u klaar en nemen graag met u de mogelijkheden door, natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Stel een vraag

Offerte aanvragen


V60 specificaties en uitvoeringen

V60 Uitvoeringen

V60 Specificaties (Benzine)

V60 Specificaties (Diesel)

V60 Veelgestelde vragen


Volvo V60 Private Lease

De Volvo V60 least u al vanaf € 459,- per maand. U krijgt daarbij standaard lichtmetalen velgen en het slimme City Safety, waarbij u zorgeloos door de stad kunt rijden. Bekijk nu welke uitvoering het beste bij u past.

Volvo V60 Private Lease


Volvo V60 Occasion

Bij Van Roosmalen vindt u een groot aanbod van de Volvo V60. Bekijk het gehele aanbod of zoek per vestiging.

Alle V60 occasions bekijken


Of bekijk het aanbod per vestiging:
Volvo V60 Tilburg
Volvo V60 Best
Volvo V60 Den Bosch
Volvo V60 Waalwijk
Volvo V60 Helmond
Volvo V60 Hapert

Gebruikte V60 zoeken

Meer occasions zoeken