CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo S90

Vanuit elke hoek oogt de S90 elegant en krachtig. De korte overhang, lange wielbasis en lage daklijn komen samen tot een solide, robuust geheel met de gesofisticeerde en elegante look. De stevige schouderlijn is karakteristiek Volvo, grijpt terug op het erfgoed van de auto en sluit aan op de toekomst. De S90 is uitgerust met innovatieve technologie met slechts één doel: uw leven makkelijker maken. En met slechts één principe: alles moet eenvoudig te bedienen zijn. Een groot touchscreen betekent dat we het aantal knoppen tot een minimum hebben weten te beperken, in staand formaat zodat het lezen en doorzoeken van kaarten nog eenvoudiger wordt. De Run-off road Mitigation is 's werelds eerste innovatie die u helpt om bij te sturen wanneer u van de weg dreigt te raken en houdt u op de juiste koers. Dit is technologie waarin de mens centraal staat. Technologie die voor u werkt.

Prijslijst en Brochure

Vrijblijvend proefrit plannen


De Volvo S90, elegantie, vakmanschap en technologie.


Het straks vormgegeven exterieur herbergt een chassis dat de perfecte combinatie vormt van precisie in bediening en weldadig comfort. De voorwielophanging met "double wishbone"-ontwerp en de integrale as ophanging achter geven u volledige controle over de beweging van de auto. Het optionele actieve chassis met luchtvering achter beschikt over verschillende instellingen die u aan uw eigen stemming of de weg kunt aanpassen. Deze houdt de auto in topvorm, ongeacht de lading. Elegantie, vakmanschap en technologie. Daaruit bestaat de S90. De combinatie van krachtige verhoudingen met Scandinavische subtiliteit, maakt de S90 allesbehalve alledaags. De lage motorkap en de lage daklijn suggereren kracht en gratie, de kenmerkende schouderlijn laat zien dat de S90 een Volvo is.
In de Volvo S90 reist iedereen eersteklas, waar u ook zit. Want de in de S90 heeft u uw privé-lounge, een plek waar comfort en luxe samenkomen met technologie en vakmanschap. Het begint allemaal bij de voorstoelen. Speciaal gevormd naar het menselijk lichaam, bieden deze een uitstekende ondersteuning en een verscheidenheid aan instellingen. Iedereen kan zijn ideale zitpositie vinden. Optionele ventilatie en de massagefuncties bieden zelfs nog meer comfort. De vorm van de rugleuningen biedt de passagiers achterin meer ruimte. De achterstoelen zijn ontworpen om u te verwennen en te ondersteunen. De optionele vier-zone climate control, intrekbaar zonneschermen en individueel regelbare verwarmbare zitplaatsen achterin zorgen voor een extra gevoel van luxe.Ervaar de S90

Bent u nieuwsgierig naar de Volvo S90? Kom langs en ervaar hem! Vraag nu vrijblijvend een proefrit aan. Vind uw Volvo S90 nu in Tilburg, Best, Den Bosch, Hapert en Helmond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid. Na versturen ontvangt u een bevestigingsmail.
*Vraag naar de voorwaarden

Vertel mij meer over de Volvo S90

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en nemen graag met u de mogelijkheden door, natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Stel een vraag

Offerte aanvragen


S90 specificaties en uitvoeringen

S90 Uitvoeringen

S90 Specificaties

Volvo S90 Occasion

Bij Van Roosmalen vindt u een groot aanbod van de Volvo S90. Bekijk het gehele aanbod of zoek per vestiging.

Alle S90 occasions bekijken


Of bekijk het aanbod per vestiging:
Volvo S90 Tilburg
Volvo S90 Best
Volvo S90 Den Bosch
Volvo S90 Helmond
Volvo S90 Hapert