Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo S90

Vanuit elke hoek oogt de S90 elegant en krachtig. De korte overhang, lange wielbasis en lage daklijn komen samen tot een solide, robuust geheel met de gesofisticeerde en elegante look. De stevige schouderlijn is karakteristiek Volvo, grijpt terug op het erfgoed van de auto en sluit aan op de toekomst. De S90 is uitgerust met innovatieve technologie met slechts één doel: uw leven makkelijker maken. En met slechts één principe: alles moet eenvoudig te bedienen zijn. Een groot touchscreen betekent dat we het aantal knoppen tot een minimum hebben weten te beperken, in staand formaat zodat het lezen en doorzoeken van kaarten nog eenvoudiger wordt. De Run-off road Mitigation is 's werelds eerste innovatie die u helpt om bij te sturen wanneer u van de weg dreigt te raken en houdt u op de juiste koers. Dit is technologie waarin de mens centraal staat. Technologie die voor u werkt.

Prijslijst bekijken

Vraag nu uw proefrit aan

Volvo S90 - Model, specificaties, uitvoeringen en opties
Het straks vormgegeven exterieur herbergt een chassis dat de perfecte combinatie vormt van precisie in bediening en weldadig comfort. De voorwielophanging met "double wishbone"-ontwerp en de integrale as ophanging achter geven u volledige controle over de beweging van de auto. Het optionele actieve chassis met luchtvering achter beschikt over verschillende instellingen die u aan uw eigen stemming of de weg kunt aanpassen. Deze houdt de auto in topvorm, ongeacht de lading. Elegantie, vakmanschap en technologie. Daaruit bestaat de S90. De combinatie van krachtige verhoudingen met Scandinavische subtiliteit, maakt de S90 allesbehalve alledaags. De lage motorkap en de lage daklijn suggereren kracht en gratie, de kenmerkende schouderlijn laat zien dat de S90 een Volvo is.

Volvo S90 - Model, specificaties, uitvoeringen en opties

In de Volvo S90 reist iedereen eersteklas, waar u ook zit. Want de in de S90 heeft u uw privé-lounge, een plek waar comfort en luxe samenkomen met technologie en vakmanschap. Het begint allemaal bij de voorstoelen. Speciaal gevormd naar het menselijk lichaam, bieden deze een uitstekende ondersteuning en een verscheidenheid aan instellingen. Iedereen kan zijn ideale zitpositie vinden. Optionele ventilatie en de massagefuncties bieden zelfs nog meer comfort. De vorm van de rugleuningen biedt de passagiers achterin meer ruimte. De achterstoelen zijn ontworpen om u te verwennen en te ondersteunen. De optionele vier-zone climate control, intrekbaar zonneschermen en individueel regelbare verwarmbare zitplaatsen achterin zorgen voor een extra gevoel van luxe.

S90 Uitvoeringen

S90 Specificaties (benzine)

S90 Specificaties (diesel)

S90 Prijslijst en Brochure

S90 Veelgestelde vragen

Laat u overtuigen

Ervaar de Volvo S90 nu bij een van onze vestigingen. Vraag een proefrit of offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Toch nog twijfels?

Nog niet helemaal zeker of de Volvo S90 uw ideale auto is? Laat ons weten wat uw wensen zijn, we helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze vestigingen.