Volvo S60 Polar

Net als elke Volvo is de S60 een auto waarin u zich bijzonder voelt. Een auto die uw leven verbetert door u te omringen met vreugde, comfort en schoonheid. De basis van alles is een fantastische rijervaring die begint met het standaard Dynamic Chassis, dat ontworpen is om u een responsief gevoel van controle achter het stuur te geven. Het zorgt ervoor dat u graag in de S60 zit. De S60 is de ideale compagnon voor de wegen die u kiest om naar huis te rijden, omdat u simpelweg van autorijden houdt. De Drive-E motoren combineren responsieve prestaties met een laag brandstofverbruik en lage uitstoot. Met hun lichte constructie, wrijvingsarme technologie en geavanceerde transmissies halen ze alles uit elke druppel brandstof. Eenmaal binnen in uw S60 geniet u van een kalme, serene atmosfeer. De stoelen zijn beroemd om hun comfort sinds de unieke stap is gezet om bij het ontwerpen de hulp van ergonomen in te roepen. Dankzij de ondersteunende, comfortabele stoelen komt u zelfs na de langste rit fris en ontspannen aan.

Prijslijst bekijken

Vraag nu uw proefrit aan

Volvo S60 - S60 model, S60 specificaties, S60 uitvoeringen en S60 opties
De Volvo S60 is een fraaie, evenwichtige combinatie van dynamiek, stijl en veelzijdigheid. Bent u iemand die op weg naar huis liever de hoofdwegen mijdt, dan zult u genieten van de strakke respons van een goed uitgebalanceerd chassis. Tijdens langere ritten houdt het ontspannen comfort u en uw passagiers urenlang fris. In uitdagender verkeerssituaties, zoals in de stad, zorgt een reeks ondersteunende technologieën voor een ontspannen, beheerste rit. Het wendbare karakter van uw S60 wordt versterkt door zijn looks. De gespierde schouders, de expressieve voorkant met de geavanceerde koplampen, de slanke daklijn en de krachtig vormgegeven achterkant met geïntegreerde uitlaatpijpen vormen samen een sterke persoonlijkheid op de weg. Van binnen zorgt het fraai ingerichte interieur voor een kalme maar verkwikkende omgeving waarin u een uniek gevoel van welbehagen ervaart.


Het interieur is ontworpen rondom u, de bestuurder. Neem plaats op de bestuurdersstoel en voel de volledige controle dankzij het licht naar u toe hellende dashboard. Voor het idee van één rond instrument geflankeerd door twee kleinere wijzerplaten lieten we ons inspireren door motorfietsen. Daarna hebben we zorgvuldig het driespaaks stuurwiel ontworpen als fysieke link tussen uw auto en de weg. Maar waar u zit, is al even belangrijk. De stoelen zijn niet alleen comfortabel, maar bieden ook superieure ondersteuning, zodat u aan het eind van uw rit nog even ontspannen en fris bent als aan het begin. De sportstoelen zijn niet alleen fraai, maar in lijn met de blijvende focus op ergonomisch ontwerp zorgen de zijsteunen van uw dijen tot uw schouders dat u ook bij het strakkere bochtenwerk stevig op uw plaats blijft.


S60 Uitvoeringen

S60 Specificaties (Benzine)

S60 Specificaties (Diesel)

S60 Prijslijst en Brochure

S60 Veelgestelde vragen

Laat u overtuigen! 

Ervaar de Volvo S60 nu bij een van onze vestigingen. Vraag een proefrit of offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.
Op zoek naar een gebruikte S60? Wij hebben meerde Volvo S60 occasions op voorraad.

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Private Lease

De Volvo S60 least u al vanaf € 439,- per maand. U krijgt daarbij standaard lichtmetalen velgen en het slimme City Safety, waarbij u zorgeloos door de stad kunt rijden. Klik hier voor meer informatie of stel uw S60 samen:


Toch nog twijfels?

Nog niet helemaal zeker of de Volvo S60 uw ideale auto is? Bekijk dan ook eens de Volvo V40 en de Volvo V60. Laat ons weten wat uw wensen zijn, we helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze vestigingen.

Gebruikte S60 zoeken

Meer occasions zoeken