Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo S60 Polar

De Volvo S60 wordt sinds 1 januari niet meer gebouwd en is enkel nog uit voorraad verkrijgbaar. Wees er dus snel bij nu het nog kan! Net als elke Volvo is de S60 een auto waarin u zich bijzonder voelt. Een auto die uw leven verbetert door u te omringen met vreugde, comfort en schoonheid. De basis van alles is een fantastische rijervaring die begint met het standaard Dynamic Chassis, dat ontworpen is om u een responsief gevoel van controle achter het stuur te geven. Het zorgt ervoor dat u graag in de S60 zit. De S60 is de ideale compagnon voor de wegen die u kiest om naar huis te rijden, omdat u simpelweg van autorijden houdt. De Drive-E motoren combineren responsieve prestaties met een laag brandstofverbruik en lage uitstoot. Met hun lichte constructie, wrijvingsarme technologie en geavanceerde transmissies halen ze alles uit elke druppel brandstof. Eenmaal binnen in uw S60 geniet u van een kalme, serene atmosfeer. De stoelen zijn beroemd om hun comfort sinds de unieke stap is gezet om bij het ontwerpen de hulp van ergonomen in te roepen. Dankzij de ondersteunende, comfortabele stoelen komt u zelfs na de langste rit fris en ontspannen aan.

Bekijk onze actuele voorraad

Volvo S60 - S60 model, S60 specificaties, S60 uitvoeringen en S60 opties
De Volvo S60 is een fraaie, evenwichtige combinatie van dynamiek, stijl en veelzijdigheid. Bent u iemand die op weg naar huis liever de hoofdwegen mijdt, dan zult u genieten van de strakke respons van een goed uitgebalanceerd chassis. Tijdens langere ritten houdt het ontspannen comfort u en uw passagiers urenlang fris. In uitdagender verkeerssituaties, zoals in de stad, zorgt een reeks ondersteunende technologieën voor een ontspannen, beheerste rit. Het wendbare karakter van uw S60 wordt versterkt door zijn looks. De gespierde schouders, de expressieve voorkant met de geavanceerde koplampen, de slanke daklijn en de krachtig vormgegeven achterkant met geïntegreerde uitlaatpijpen vormen samen een sterke persoonlijkheid op de weg. Van binnen zorgt het fraai ingerichte interieur voor een kalme maar verkwikkende omgeving waarin u een uniek gevoel van welbehagen ervaart.


Het interieur is ontworpen rondom u, de bestuurder. Neem plaats op de bestuurdersstoel en voel de volledige controle dankzij het licht naar u toe hellende dashboard. Voor het idee van één rond instrument geflankeerd door twee kleinere wijzerplaten lieten we ons inspireren door motorfietsen. Daarna hebben we zorgvuldig het driespaaks stuurwiel ontworpen als fysieke link tussen uw auto en de weg. Maar waar u zit, is al even belangrijk. De stoelen zijn niet alleen comfortabel, maar bieden ook superieure ondersteuning, zodat u aan het eind van uw rit nog even ontspannen en fris bent als aan het begin. De sportstoelen zijn niet alleen fraai, maar in lijn met de blijvende focus op ergonomisch ontwerp zorgen de zijsteunen van uw dijen tot uw schouders dat u ook bij het strakkere bochtenwerk stevig op uw plaats blijft.


S60 Specificaties (Benzine)

S60 Specificaties (Diesel)

S60 Veelgestelde vragen

Gebruikte S60 zoeken

Meer occasions zoeken