Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Zakelijk Volvo rijden

Business Sales voor duurzame mobiliteit

Als ondernemer moet u blindelings kunnen vertrouwen op uw zakelijke mobiliteitsvoorzieningen. Volvo en de Van Roosmalen Groep staan garant voor dat vertrouwen. U wilt uw medewerkers laten profiteren van de veiligheid en de kwaliteit van het Volvo rijden. Zakelijk wilt u als bedrijf graag bijdragen aan duurzaam ondernemen. Maar u wilt ook de kosten van uw wagenpark kunnen beheersen. Onze adviseurs helpen ontzorgen.


Volvo zakelijk rijden? Neem contact op met Van Roosmalen Business Sales!

Veilig en betrouwbaar Volvo rijden van de zaak

Onze Business Sales adviseurs bekijken graag welk totaalpakket bij uw bedrijf past.
 • De juiste Volvo modellen en uitvoeringen voor u en uw medewerkers. 
  Wij kijken afhankelijk van uw budget welke Volvo modellen het beste aansluiten bij de wensen van uw werknemers en uw bedrijfsdoelstellingen.
 • Passende financiering of leasecontracten. 
  Waardoor u altijd overzicht over uw mobiliteitskosten heeft. De zekerheid en veiligheid waar Volvo auto’s voor staan, vindt u ook in onze financiële oplossingen terug.
 • Betrouwbare service en uitstekende onderhoudscontracten
  Zodat u op korte én op lange termijn altijd verzekerd bent van optimaal rijplezier in uw Volvo van de zaak.

Mobiliteitsoplossing met solide auto's

Dé zakelijke mobiliteitsoplossing van Volvo beperkt zich niet alleen tot de levering van verschillende Volvo modellen, maar richt zich bovenal op het beheer van alle directe en indirecte kosten. Belangrijkste onderdeel van de mobiliteit blijft natuurlijk de keuze voor solide Volvo modellen. De veiligheid en betrouwbaarheid van de auto’s zelf staan garant voor een groot rijplezier en dragen daarmee bij aan tevreden werknemers.

Nieuw in het Volvo assortiment zijn de hybride uitvoeringen als onderdeel van mobiliteitsoplossingen die de klimaatproblemen en onze afhankelijkheid van olie kunnen verminderen. Zie Volvo DRIVE-E. Tot slot is het belangrijk dat iedere Volvo rijder altijd op zijn of haar auto moet kunnen vertrouwen. Daar zorgen een goed onderhoudsprogramma en de Volvo services voor. De kosten van onderhoud en reparatie moeten overzichtelijk en beheersbaar zijn. Wij helpen u daarbij ontzorgen, zodat niet alleen de directe kosten, maar ook de indirecte kosten blijven passen in het budget.

Fleet sales Van Roosmalen voor duurzame mobiliteit

Fleetsales

Als Fleet Manager houdt u voor het wagenpark voor uw bedrijf rekening met uw werknemers, maar ook met de financiële situatie van uw bedrijf en steeds meer met het milieu en duurzaamheid. Volvo is de ideale duurzame, efficiënte oplossing voor complete en zorgeloze fleet sales. Betrouwbaar en veilig. Internationale fleet managers weten al jaren dat ze bij Volvo uitstekend terecht kunnen voor fleetsales. We zetten de vijf belangrijkste redenen graag nog even op een rijtje.

Dynamische auto’s waar uw zakelijke rijders gek op zijn

Het Volvo assortiment is nog dynamischer en aantrekkelijker geworden met nieuwe modellen en upgrades van de meer bekende Volvo modellen. Luxe wordt gecombineerd met veiligheid en aandacht voor het milieu.
 • Internationale aanwezigheid van Volvo
  Met Volvo kunt u één internationaal contract afsluiten met één centrale, wereldwijde contactpersoon. Vervolgens zorgen wereldwijd, en regionaal Volvo fleet teams voor de beste servicegraad.
 • Meer dan 25 jaar fleet management ervaring
  Onze internationale fleet sales afdeling bestaat al sinds 1986 en heeft dus al meer dan 25 jaar ervaring en kennis van fleet management opgebouwd. Met meer dan 100 tevreden internationale klanten.
 • Veiligheid – het Volvo kenmerk sinds 1927
  Met Volvo als fleet partner kunt u rustig ontspannen. Al sinds de oprichting in 1927 staat veiligheid op de eerste plaats en Volvo innovaties op veiligheidsgebied gaan door.
 • Milieu – spaar de planeet en uw budget
  Met het succesvolle Drive-E assortiment is Volvo marktleider in het ontwikkelen van milieuvriendelijke diesel auto’s en elektrische auto’s zoals de Volvo C30 Electric en de unieke Volvo V60 Plug-in Hybrid.


Volvo zakelijk rijden? Neem contact op met Van Roosmalen Business Sales!

Business Sales Team voor zakelijke mobiliteit

Van dé Volvo dealer van Noord Brabant mag u meer verwachten. Uw Business Sales accountmanager is een professionele en slagvaardige gesprekspartner en uw centrale aanspreekpunt voor zakelijke mobiliteit. Wij willen uw bedrijfssituatie persoonlijk leren kennen en stemmen daar ons advies op af. In een persoonlijk gesprek kunnen wij inventariseren en presenteren welke voordelen en besparingen er mogelijk voor uw bedrijf zijn te behalen.

Tom Verhofstad
Tom Verhofstad
Accountmanager Business Sales
Van Roosmalen
06 - 50 98 59 46
tomverhofstad@roosmalen.nl


Contact opnemen met Business Sales

Meer weten over Volvo zakelijk rijden? Neem vandaag nog contact op met onze afdeling Business Sales. Ons correspondentieadres is:

Van Roosmalen
Ringbaan Zuid 3
5021 AA TILBURG

Van Roosmalen Tilburg   Tel: 013 - 5840000
Ringbaan Zuid 3   E-mail: info@roosmalen.nl
5021 AA Tilburg   Routebeschrijving
Naar vestiging