• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Van Roosmalen Hapert is verhuisd

Met ingang van 1 januari 2022 vindt u ons aan De Run 2168 in Veldhoven. Hier hebben we een nieuwe vestiging geopend en een nieuwe benadering van service en onderhoud geïntroduceerd. Met deze nieuwe benadering, Volvo Personal Service genaamd, kunnen we u naar onze mening in de toekomst beter van dienst zijn. We hebben daarom besloten hier als team Hapert bij aan te sluiten. Een belangrijk voordeel van Volvo Personal Service is dat monteurs voortaan in teams werken in plaats van individueel.  Dit zorgt ervoor dat uw Volvo bijna altijd binnen een uur weer voor u klaarstaat.

Contactgegevens. Wij staan voor u klaar.

Onze laagdrempelige benadering van service, onderhoud, verkoop en reparatie blijft behouden. We zetten nog steeds de koffie voor u, maar met een nieuw apparaat. Ons hele team verhuist mee naar Veldhoven en wij staan voor u klaar zoals u gewend bent. Wij kijken er erg naar uit u volgend jaar in een nieuwe omgeving, met nieuwe gereedschappen en technieken, te kunnen bedienen.

Hoewel Van Roosmalen Veldhoven een grote vestiging is, is het ‘dorpse’ gevoel niet verloren gegaan. Het is namelijk een vestiging waarin wij een aantal kleinere locaties hebben samengevoegd. Onze collega’s zijn daarom gewend te werken vanuit een ‘garage-om-de-hoek’ gevoel en dat willen we graag zo houden. De persoonlijke aandacht die daarbij hoort geeft namelijk dat gevoel van thuiskomen dat wij zo belangrijk vinden.

Het voltallige Van Roosmalen team heet u van harte welkom in Veldhoven.

Naar Van Roosmalen Veldhoven

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam