• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Gouden Paasdeals Wij zijn 2e Paasdag geopend!

Gouden paasdeals Banner website

Het paasontbijt staat klaar, je mooiste servies is tevoorschijn gehaald en de eieren zijn in de tuin verstopt; het is Pasen. Om het Paasweekend extra feestelijk te maken, speelt Van Roosmalen voor paashaas. 

Op Tweede Paasdag zijn onze vestigingen geopend voor onze Gouden Paasdeals. Alléén op maandag 10 april betalen wij een jaar lang de wegenbelasting op meer dan 180 occasions. Lees snel verder!

2e Paasdag open!

Grijp nu uw kans en kom 2e Paasdag naar een van onze vestigingen. Wij voorzien u onder andere van 12 maanden gratis wegenbelasting bij aankoop van een occasion. Ga bijvoorbeeld voor een zo goed als nieuwe Volvo V60, of kies voor een tijdloze V40. Wat uw keuze ook wordt, bij ons heeft u altijd de zekerheid van minimaal 12 maanden garantie. Wat houdt u nog tegen? 

Naast occasions hebben we voor deze speciale Paasactie ook nieuwe auto's ingekocht die uit voorraad leverbaar zijn. Denk aan de populaire Mild Hybrid in verschillende modellen en uitvoeringen. Deze aantrekkelijke acties staan Tweede Paasdag voor u klaar in onze showrooms!

We zijn geopend van 11.00 tot 16.00u. Tot dan!

Bekijk voorraad
Showroom foto

Ontdek nu meer

Inruilvoorstel

Vraag nu gemakkelijk online een inruilvoorstel aan. Wij taxeren vervolgens op afstand uw auto.

 

Volvo's uit voorraad

Bekijk nu onze voorraad nieuwe Volvo's. Wanneer u een nieuwe Volvo uit voorraad kiest, bent u verzekerd van een korte levertijd.
 

Nieuwe modellen bekijken

Liever uw eigen Volvo samenstellen? Bekijk nu onze modellen en bestel de Volvo van uw dromen.

 

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam