CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo DRIVE-E

Volvo innovaties voor duurzaamheid in mobiliteit

Stelt u zich eens voor dat u vermogen, rendement en een sublieme rijervaring zou kunnen verenigen met duurzaamheid. Dat is precies wat u bereikt met nieuwe generatie Drive-E motoren. Geniet van een prikkelende rit, terwijl het brandstofverbruik en de emissies sterk zijn gereduceerd. 

DRIVE-E is al jaren de filosofie van Volvo die alles te maken met de drive van Volvo om auto's steeds milieuvriendelijker te maken. En de ontwikkelingen blijven doorgaan om te zorgen voor een nog lager brandstofverbruik en lagere CO2 uitstoot. Met de hybride uitvoeringen kunt u zowel op elektriciteit als op benzine rijden. Voor Volvo staat de E voor Empowering en het zelf dragen van verantwoordelijkheid voor een planeet-vriendelijke mobiliteit.

Plug-in Hybrids: minder en andere brandstoffen

Hybride Volvo's en compleet elektrische aangedreven auto's. Die gaat Volvo steeds meer ontwikkelen. Zo zijn er de Volvo S90, Volvo V90, Volvo XC90 en Volvo XC60 met Plug-in Hybrid technologie. Met drie standen om afhankelijk van de rij-situatie het optimale uit uw Volvo te halen:
  • Power. Krachtig en sportief rijden, met toch nog maar minimale emissies.
  • Pure/Eco. Op weg naar het werk, volledig elektrisch en dus schoon rijden in de stad.
  • Hybrid. Optimale combinatie van het gebruik van de elektromotor en de benzinemotor.

De toekomst is elektrisch

Elektrisch rijden is de toekomst. Luxe, efficiŽnte auto's zonder uitstoot en zonder nadelig effect op het klimaat. Daarom werkt Volvo aan een nieuwe reeks plug-in hybrid modellen, en wordt de nieuwe generatie auto's vanaf het eerste begin ontworpen voor elektrificatie. 

Tussen 2019 en 2021 lanceert Volvo vijf volledig elektrisch aangedreven auto’s. Daarnaast wordt een reeks modellen, voorzien van de nieuwste 48- volt-hybride techniek geÔntroduceerd. Dit geeft u straks de mogelijkheid om te kiezen welke geŽlektrificeerde Volvo variant u het beste past. Volvo wil eind 2025 1 miljoen elektrisch aangedreven auto’s verkocht hebben.

Minder wegenbelasting betalen door lagere uitstoot

Met de Volvo DRIVE-E modellen heeft u een CO2 uitstoot van minder dan 50 gram per kilometer. Dit betekent dat u het halve tarief wegenbelasting betaalt.

Meer informatie over Volvo DRIVE-E?

Bij de Van Roosmalen hebben we alle informatie over deze hybride en energiezuinige Volvo's! Een bewuste en groene keuze!