CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Ruitreparatie

Snel en deskundig uw Volvo voorruit weer als nieuw

Ruitschade? Ook voor ruitreparaties kunt u bij uw vertrouwde Volvo dealer terecht. Heeft u een ster of barst in de voorruit van uw Volvo? Kom naar de Van Roosmalen vestiging bij u in de buurt. Wij repareren of vervangen uw Volvo autoruit snel en deskundig. Met volledig behoud van uw Volvo garantie. Ook als u onderweg bent en in het bezit van een Volvo Assistance Card.


Autoruitschade? Volvo non-stop ruitreparaties

Heeft u autoruitschade aan uw Volvo? Snelle of als het nodig is directe reparatie of vervanging van autoruiten vinden vanzelfsprekend plaats volgens strikte Volvo-normen. We maken altijd gebruik van originele Volvo producten en montagetechnieken waardoor u altijd volledige garantie behoudt. Bent u minimaal WA-Extra verzekerd, dan dekt uw verzekering doorgaans alle kosten voor de reparaties van een ster in uw voorruit.

Noodgevallen met autoruit schade

U kunt voor noodgevallen en schade met een autoruit, waardoor u de reis niet kunt vervolgen, dag en nacht en zeven dagen per week een beroep op ons doen, als u recht heeft op hulpverlening via Volvo Assistance.

Autoruit vervangen? Vertrouw alleen op Volvo glas!

Bij Volvo maken de autoruiten een integraal deel uit van de totale auto en dat betekent dat Volvo bij de voorruit, maar ook bij de achter- en zijruiten maximale aandacht besteedt aan veiligheid. Zo heeft elke originele Volvo-ruit specifieke technische eigenschappen. Moet uw autoruit vervangen worden? Vertrouw dan alleen op de echte Volvo garage om de volgende eigenschappen (afhankelijk van uw model Volvo) te behouden.

  • Een waterafstotende coating voor optimaal zicht bij regen.
  • Glas met zon- en warmte-werende werking.
  • Glas met aanpassingen voor de regensensor, CWAB en City Safety.
  • Gelaagde ruiten voor veiligheid en inbraakpreventie.
  • Ruitdikte per Volvo-model i.v.m. windgeruis en omgevingslawaai.
  • Ge´ntegreerde bedrading voor verwarming en/of audio-ontvangst.

Het gebruik van de juiste 2-componenten ruitenkit is bovendien cruciaal om een maximale stijfheid en juiste montage te waarborgen.

Volvo garantie op ruitschade

Indien u na vervanging van een ruit een Volvo Erkend Schadeherstel garantiebewijs heeft ontvangen, dan heeft u bovendien de zekerheid van 4 jaar garantie. Alleen wanneer gebruik is gemaakt van Volvo Originele onderdelen en uw ruit volgens de juiste Volvo-voorschriften is vervangen, kan Volvo dezelfde veiligheid en kwaliteit garanderen als af-fabriek.

Ruitschade? Bij Volvo Van Roosmalen kunt u met een gerust hart uw Volvo brengen voor erkende Volvo ruitreparatie.