CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Personal Service (VPS) bij Van Roosmalen Tilburg

Bij Van Roosmalen willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom werken we in onze werkplaats in Tilburg volgens het nieuwe Volvo Personal Service (VPS) systeem. Een nieuwe ‘pitstop’ benadering van Volvo onderhoud. Hierbij werken we terwijl u wacht sneller en efficiŽnter door gebruik te maken van speciale teams. We zorgen niet alleen goed voor uw auto maar tegelijkertijd ook voor u, terwijl u ontspannen geniet van een kopje koffie, wat leest aan de leestafel of nog even wat werk afmaakt op een speciaal ingerichte werkplek. Op dit moment is VPS alleen beschikbaar in Tilburg. We houden u natuurlijk op de hoogte zodra onze andere vestigingen volgen.

Direct onderhoud plannen


De voordelen van VPS op een rijtje:

  • Uw auto is klaar terwijl u wacht.
  • Onvoorziene werkzaamheden overleggen wij altijd met u.
  • Het onderhoud vindt plaats op dag en tijdstip dat u uitkomt.
  • 87% van alle werkzaamheden ronden wij binnen ťťn uur af.
  • Geen kosten voor vervangend vervoer omdat de auto klaar is terwijl u wacht.
  • Werk- en vergaderruimte tot vier personen - werken tijdens het onderhoud van uw auto.
  • Natuurlijk gratis koffie en thee.

Een snellere service

Volvo Personal Service met vaste contactpersonen voor alle klantenVolvo heeft een verrassend andere kijk op het onderhoud van uw auto ontwikkeld. Het draait allemaal om sneller en efficiŽnter werken. U kunt het zien als een pitstop op het race circuit. Onze ervaren autotechnici werken vanaf nu in teams van twee experts. Zij stellen alles in het werk om de onderhoudszaken binnen het uur af te hebben. Daar kunt u comfortabel op wachten. Voor u het weet is de auto, gewassen en wel, weer klaar om de weg op te gaan.

Ontspannen wachten of nog even werken

In onze vestiging in Tilburg hebben we een ‘huiskamer’ voor u ingericht met uitzicht op de werkplaats waar aan uw auto wordt gewerkt. Het is een gezellige, comfortabele ruimte met gratis WiFi, koffie en thee en bladen om te lezen. Heeft u geen tijd om te ontspannen maar wilt u nog even wat werk afmaken? Dat kan in een van onze speciale werkruimtes. Dat is nog eens efficiŽnt…


Uw persoonlijke automonteur

Plan nu uw werkplaatsafspraak inBinnen het VPS concept krijgen al onze klanten een Personal Service Technician. Een gespecialiseerde monteur die het onderhoud voor u regelt, van afspraak tot beurt en aflevering. Doordat steeds dezelfde monteur aan uw auto werkt, leert u hem kennen en hij u ťn uw auto. Dat werkt wel zo prettig! Voor de beste kwaliteit en service.
Van Roosmalen Tilburg   Tel: 013 - 5840000
Ringbaan Zuid 3   E-mail: info@roosmalen.nl
5021 AA Tilburg   Routebeschrijving
Naar vestiging