Volvo Personal Service (VPS) bij Van Roosmalen Tilburg

Bij Van Roosmalen willen wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom werken we sinds kort in onze werkplaats in Tilburg volgens het nieuwe Volvo Personal Service (VPS) systeem. Een nieuwe ‘pitstop’ benadering van Volvo onderhoud. Daarbij zorgen we niet alleen goed voor uw auto maar tegelijkertijd ook voor u! Door het onderhoud sneller en efficiŽnter te doen in speciale teams. Terwijl u ontspannen geniet van een kopje koffie, wat leest aan de leestafel of nog even wat werk afmaakt op een speciaal ingerichte werkplek. 

Een snellere service

Volvo Personal Service met vaste contactpersonen voor alle klantenVolvo heeft een verrassend andere kijk op het onderhoud van uw auto ontwikkeld. Het draait allemaal om sneller en efficiŽnter werken. U kunt het zien als een pitstop op het race circuit. Onze ervaren autotechnici werken vanaf nu in teams van twee experts. Zij stellen alles in het werk om de onderhoudszaken binnen het uur af te hebben. Daar kunt u comfortabel op wachten. Voor u het weet is de auto, gewassen en wel, weer klaar om de weg op te gaan.

Ontspannen wachten of nog even werken

In onze vestiging in Tilburg hebben we een ‘huiskamer’ voor u ingericht met uitzicht op de werkplaats waar aan uw auto wordt gewerkt. Het is een gezellige, comfortabele ruimte met gratis WIFI, koffie en thee en bladen om te lezen. Heeft u geen tijd om te ontspannen maar wilt u nog even wat werk afmaken? Dat kan in een van onze speciale werkruimtes. Dat is nog eens efficiŽnt…


Uw persoonlijke automonteur

Plan nu uw werkplaatsafspraak inBinnen het VPS concept krijgen al onze klanten een Personal Service Technician. Een gespecialiseerde monteur die het onderhoud voor u regelt, van afspraak tot beurt en aflevering. Doordat steeds dezelfde monteur aan uw auto werkt, leert u hem kennen en hij u ťn uw auto. Dat werkt wel zo prettig! Voor de beste kwaliteit en service.

Van Roosmalen Tilburg   Tel: 013 - 5840000
Ringbaan Zuid 3   E-mail: info@roosmalen.nl
5021 AA Tilburg   Routebeschrijving
Naar vestiging