Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo V40 occasions


🔍 Toon filter

51 auto's gevonden
 • Prijs
 • Van:
  Tot:
 • Bouwjaar
 • Van:
  Tot:
 • Kilometerstand
 • Van:
  Tot:
Vergelijk

Volvo V40 occasion

De Volvo V40 is een van de recente en best verkopende modellen van Volvo en wordt sinds 2012 geproduceerd. Eerder werd ook al een ander Volvo model V40 genoemd, dit was een stationwagen en de voorganger van de V50 die vanaf werd geproduceerd. Met de nieuwe vijfdeurs hatchback heeft de naam V40 dus een andere betekenis gekregen. De Volvo V40 is bedoeld als kleine gezinsauto en valt in de compacte middenklasse. De auto is populair onder voornamelijk jonge (zakelijke) rijders. Het op de markt brengen van de V40 bleek een schot in de roos: het marktaandeel van Volvo nam binnen een jaar tijd met een vol procent toe. In 2016 voerde Volvo een facelift door waarbij vooral uiterlijke kenmerken onder handen werden genomen. Zo kreeg de auto onder andere een volledig nieuwe neus. Ook bouwt Volvo sinds 2013 de vierwiel aangedreven V40 Cross Country, kenmerkend aan zijn robuuste uiterlijk en verhoogde ophanging.

Veiligheid voorop

Zoals we van Volvo gewend zijn staat veiligheid voorop. Alle Volvo modellen hebben hun eigen veiligheidssnufjes, waarmee Volvo vooruit loopt op dit vlak. Zo is de Volvo V40 uitgerust met een voetganger airbag. Dit is een airbag die bedoeld is om de impact van een aanrijding met een voetganger te minimaliseren. In het geval van een aanrijding schiet de motorkap een stukje open en ontvouwt er zich een airbag overheen die de klap waarmee de voetganger op de auto komt opvangt. Hiermee wordt de kans op ernstige letsel aanzienlijk verkleind.

Model uitvoeringen

Volvo V40 OccasionEr zijn in totaal tien motoruitvoeringen van de laatste Volvo V40 op de markt gebracht. De meeste hiervan zijn benzine uitvoeringen. Het instapmodel is de T2, welke sinds 2013 wordt geproduceerd. De T2 is voorzien van een 1.6 benzinemotor die 120 pk voortbrengt. Het topmodel is de T5, een viercilinder turbo benzinemotor met 245 pk. De T5 is enkel met een Geartronic automaat verkrijgbaar. Bij de dieselvarianten is de D2 het instapmodel. Dit model is voorzien van een viercilinder turbo dieselmotor die 120 pk voortbrengt. Het topmodel diesel is de D4. Deze is voorzien van dezelfde basismotor als de D2 en beschikt over 190 pk vermogen.

Gebruikte Volvo V40 bij Van Roosmalen

De Volvo V40 combineert moeiteloos een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. Bij Volvo dealer Van Roosmalen altijd meer dan 50 gebruikte exemplaren op voorraad. Bekijk hier onze voorraad Volvo V40 occasions. Heeft u vragen? Schroom niet en neem contact op met een van onze vestigingen. Bij Van Roosmalen staan uw wensen en behoeften centraal. Graag bieden wij u daarom graag een persoonlijk pakket met betrekking tot uw mobiliteitsbehoeften. Wij zien u graag terug bij één van onze vestigingen.