CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Voor altijd verbonden

Op 11 januari 2016 gaan we in gesprek met de heer Reestman. Hij is al sinds 1967 trouwe klant van Volvo dealer Van Roosmalen. Hij is hiermee een van de eerste klanten van Volvo dealer Van Roosmalen en nadert zijn 50e (!) jaar als klant. Zowel met Van Roosmalen als Volvo heeft hij veel meegemaakt en een bijzondere band opgebouwd. Wij hopen uiteraard het 50-jarig jubileum van de relatie met de heer Reestman en Van Roosmalen samen te mogen vieren.

14 maart 2016

Een klant voor het leven door de persoonlijke band en goede service

De relatie tussen de heer Reestman en Van Roosmalen startte in 1967 met Harry van Roosmalen op de toenmalige vestiging te Loon op Zand. Reestman, afkomstig uit Enschede, verhuisde in 1947 naar Goirle en later naar Turnhout. Toen de vestiging te Loon op Zand naar Waalwijk verhuisde bleef hij trouw klant. In deze periode was er wederzijdse klandizie, daar Van Roosmalen ook verschillende producten afnam bij Reestman. Ook waren hij en Harry van Roosmalen privť goede gesprekspartners. Na de overname door Jan van Roosmalen bleef hij zeer gewaardeerd klant van Van Roosmalen. Inmiddels heeft hij de respectabele leeft van 84 bereikt, maar is zijn passie voor Volvo en goede relatie met Van Roosmalen er niet minder op geworden. 

De heer Reestman voor altijd verbonden met Volvo Van Roosmalen

Nog steeds geniet hij van autoritten in zijn Volvo S80, echter zijn de afstanden nu korter en niet meer in de bergen, waar hij vroeger graag toerde in de Volvo. “Volvo heeft mij nooit in de steek gelaten,” geeft Reestman aan. “De eerste Volvo kost geld, echter behoudt hij zijn waarde en kwaliteit,” voegt hij hier nog aan toe. Daarbij speelde het goede aanzien dat Volvo opwekt een rol in de loyaliteit aan het merk. Vanwege de goede band, service en zorgen is hij trouw gebleven aan Van Roosmalen. Wij hopen de heer Reestman nog lang te mogen verwelkomen als klant en samen het 50-jarig jubileum van deze bijzondere relatie te mogen vieren in september 2017. 

Een Volvo is voor mij voor het leven

Reestman kocht in september 1967 bij Harry van Roosmalen zijn eerste Volvo, een Volvo 144. Dit was het begin van de langdurige relatie tussen hem en Volvo dealer Van Roosmalen. Reestman was actief als agentuur, waardoor hij veel kilometers maakte met zijn Volvo. In 1973 viel de keuze op een Volvo 145 station, in 1979 op een Volvo 144 e, in 1979 op een Volvo 262 en in de daarop volgende jaren reed hij een Volvo 760, een Volvo 850, een Volvo S70 en uiteindelijk een Volvo S80 in 1999. Deze Volvo S80 rijdt hij tot op de dag van vandaag. “Een Volvo is voor mij voor het leven,” aldus Reestman.

In 1969 legde hij contacten tijdens zijn vakantie in Bulgarije, welke de basis vormden voor zijn zakelijke netwerk als agentuur. Hierna kwam hij voor zijn werk regelmatig Bulgarije, Polen, TsjechiŽ en Slowakije. Slechts 1 keer maakte hij de reis per vliegtuig, alle andere keren gebruikte hij zijn Volvo voor deze reizen, wat resulteerde in 70.000/ 80.000 kilometers per jaar in de Volvo. Hij sliep zelfs in zijn Volvo wanneer hij in deze landen zijn agentschap uitoefende, omdat er destijds nog veel werd ingebroken in Westerse auto’s. “Er gaat niets boven een autorit in een Volvo”.