CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo V70: Zweden houden van ruimte

De reclame over de nieuwe Volvo V70 al gezien? Zweden houden van ruimte. Nu ook bij ons op de site te bekijken. Interesse? Kom naar de showroom!

06 september 2013


Volvo persbericht over de nieuwe V70

Deze ultieme, ruime gezinsauto biedt families comfort en stijl, gecombineerd met een indrukwekkende 575 liter grote bagageruimte. De achterbank is in de verhouding 40/20/40 gedeeld neerklapbaar, waardoor de binnenruimte op vele manieren te gebruiken is. Met de hele achterbank neergeklapt groeit de bagageruimte bovendien tot een enorme 1.600 liter. De elektrisch te bedienen (via de sleutel of een knop op het dashboard) achterklep is nog zo'n handig, op de gebruikers afgestemd detail. Praktisch is ook dat op de achterbank twee kinderstoeltjes op verschillende hoogten gemonteerd kunnen worden. Met één simpele beweging is de zitting van de achterbank te verhogen, zodat kinderen van drie jaar en ouder op een veilige en comfortabele zithoogte kunnen meerijden. 

Het verfijnde ontwerp benadrukt de elegante, eigentijdse uitstraling van de V70. ‘We hebben de grille verbreed en enkele details in het ontwerp aangepast. Ook hebben we de nieuwe V70 voorzien van dagrijverlichting en verchroomde accenten toegevoegd om het model een luxueuzere uitstraling te geven', legt Talsma uit. 'De nieuwe auto ziet er door deze aanpassingen verfijnder uit en heeft een stoerdere uitstraling. De achterkant van de vernieuwde V70 is voorzien van een nieuwe bumper, een andere uitlaat en opnieuw ontworpen achterlichten. Net als de S80 is de nieuwe V70 leverbaar met lichtmetalen 19-inchwielen.' Het onderscheidende karakter van de V70 komt ook naar voren in de keuze uit diverse interieurpakketten. Het Executive-pakket biedt het hoogste niveau van luxe, waarin het de inzittenden aan niets ontbreekt. Bij het Inscription-pakket kan de klant kiezen uit een serie opties zodat hij de auto geheel naar eigen smaak en inzicht kan uitrusten.