CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo V40 D2 nu verkrijgbaar met 14% bijtelling!

06 maart 2013

Volvo heeft tijdens de persconferentie van het autosalon van Genève de CO2-reductie naar 88 g/km van de Volvo V40 D2 aangekondigd. Dat is fantastisch nieuws voor de Nederlandse Volvo markt. De Volvo V40 D2 komt nu namelijk in aanmerking voor 14% bijtelling.

Volvo heeft door investeringen in optimalisatie het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de V40 D2 kunnen reduceren tot slechts 88 g/km. Daardoor profiteren bestuurders van deze prachtige auto van slechts 14% bijtelling. De wegenbelastingvrijstelling blijft in 2013 onverminderd van kracht. Daarnaast komt de V40 D2 nu ook in aanmerking voor de KIA-regeling. Meer informatie over deze Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) treft u op de website van de belastingdienst.

De Volvo V40 D2 is een sterke speler in de premium markt omdat Volvo het eerste topmerk is met een 14% bijtellings dieselauto die bovendien een hoog trekgewicht heeft. De prestaties van de 115pk sterke diesel met 270Nm koppel blijven ongewijzigd. Het Volvo Car Lease tarief start nu al vanaf € 399 per maand.

Maak kennis met de V40

Bij de Van Roosmalen Groep voorzien onze adviseurs u graag van alle informatie. Wij zijn de toonaangevende Volvodealer van Noord-Brabant.