CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo-dealer van Roosmalen sponsor HC Tilburg

Afgelopen dinsdag 22 oktober, ondertekenden Volvo van Roosmalen en Hockeyclub Tilburg een sponsorovereenkomst en introduceerden tevens de Volvo Clubbonus. Volvo Cars Nederland B.V. is al bijna 20 jaar official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.

23 oktober 2013

DANKZIJ DE VOLVO CLUBBONUS ONTVANGT HC Tilburg € 1.000 PER NIEUWE VOLVO!

Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo van Roosmalen De Beemd in samenwerking met Volvo Cars Nederland B.V., de importeur. Zij keert een bonus uit van € 1.000 aan de hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo Club-dealer. Deze dealer is Club-dealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub.

Volvo-dealer van Roosmalen sponsor HC Tilburg

“Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Volvo-dealer Jan van Roosmalen. “Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook! Want de club ontvangt € 1.000 netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least.” Jan van Roosmalen stelt met nadruk dat die € 1.000 betaald wordt door de importeur en dus niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!