CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen de Beemd blijft Erkend Duurzaam

Van Roosmalen de Beemd wil als maatschappelijk verantwoorde organisatie duurzaam ondernemen. Er is niet voor niets de keuze gemaakt voor het merk Volvo in 1967. Door als organisatie te opereren op een manier die de impact op het milieu minimaliseert, zorgen we ervoor dat de volgende generaties straks ook nog van onze planeet kunnen genieten. Met trots melden wij dan ook dat wij voor alle 8 onze vestigingen het Erkend Duurzaam certificaat met 2 jaar verlengd is.

18-09-2015 

People, planet en profit

Deze 3 principes staan centraal bij Erkend Duurzaam en is tevens in onze missie verweven. Om duurzaam te kunnen ondernemen dient er rekening gehouden te worden met de maatschappij en de omgeving waarin deze actief is. Om het bestaan van de organisatie te waarborgen dient er uiteraard ook winst gemaakt te worden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering.

2 jaar langer Erkend Duurzaam

Het certificaat van Van Roosmalen De Beemd is met 2 jaar verlengd. Dit houdt concreet in dat de score van Van Roosmalen volgens de Erkend duurzaam basis certificering zodanig hoog is (hoger dan 90%) dat het certificaat niet met 1 maar gelijk met 2 jaar verlengd is. Uiteraard stopt duurzaam ondernemen niet bij het behalen van het certificaat. Wij streven er dan ook naar om continu onze bedrijfsvoering te blijven ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en de certificering Erkend duurzaam te blijven verdienen.