• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Team Hapert gaat verhuizen. "Een stap richting de toekomst."

Teamhapert gaat verhuizen website main banner van roosmalen volvo
Een stap richting de toekomst anton3

Met een grote glimlach en een kleine traan kondig ik u onze verhuizing aan. Sinds 2014 staan wij voor u klaar aan de Industrieweg in Hapert, maar na 7 jaar is het tijd voor een nieuwe stap richting de toekomst.

Wat gaat er veranderen?
Met ingang van 1 januari 2022 vindt u ons aan De Run 2168 in Veldhoven. Hier hebben we eind vorig jaar een nieuwe vestiging geopend en een nieuwe benadering van service en onderhoud geïntroduceerd. Met deze nieuwe benadering, Volvo Personal Service genaamd, kunnen we u naar onze mening in de toekomst beter van dienst zijn. We hebben daarom besloten hier als team bij aan te sluiten. Een belangrijk voordeel van Volvo Personal Service is dat monteurs voortaan in teams werken in plaats van individueel.  Dit zorgt ervoor dat uw Volvo bijna altijd binnen een uur weer voor u klaarstaat.

Zeker net zo belangrijk, wat gaat er niet veranderen?
Van ons bent u gewend dat u altijd kunt binnenkomen voor service, advies of gewoon een kopje koffie. Graag wil ik u vertellen dat dat niet zal veranderen. Onze laagdrempelige benadering van service, onderhoud, verkoop en reparatie blijft behouden. We zetten nog steeds de koffie voor u, maar met een nieuw apparaat. Ons hele team verhuist mee naar Veldhoven en wij staan voor u klaar zoals u gewend bent.  Wij kijken er erg naar uit u volgend jaar in een nieuwe omgeving, met nieuwe gereedschappen en technieken, te kunnen bedienen . Ook niet geheel onbelangrijk is dat de tarieven van onderhoud en reparaties ongewijzigd blijven. Kortom, minimaal hetzelfde comfort maar met een nieuw jasje. Tot het nieuwe jaar kunt u gewoon bij ons in Hapert terecht. Heeft u vragen over onze verhuizing? Aarzel niet om ze te stellen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0497 512 052 en per e-mail via info@roosmalen.nl. Natuurlijk kunt u ook binnenlopen.

Hartelijke groet en graag tot snel,
Anton

Op naar Veldhoven

Uw vertrouwde gezichten

Uw vertrouwde gezichten

Het voltallige team van Van Roosmalen Hapert verhuist mee naar Veldhoven zodat u met ingang 2022 wordt geholpen door uw vertrouwde gezichten.

Bart van Keken: “We kijken er naar uit u vanaf volgend jaar te ontvangen in Veldhoven. Een nieuwe omgeving met uw vertrouwde monteurs.”

Niels van Laarhoven: “Onze showroom verhuist naar Veldhoven, een mooie en rustige omgeving waar u naar hartenlust Volvo kunt beleven. Graag nodig ik u uit voor een kop koffie aan mijn nieuwe bureau en leid ik u rond door ons moderne bedrijf.”

Een nieuw serviceconcept

Een nieuw serviceconcept

Volvo Personal Service (VPS) is een nieuwe werkwijze van onze werkplaats. Met VPS zijn we in staat om alle werkzaamheden aan uw auto twee keer zo snel te doen, omdat er altijd minimaal twee monteurs tegelijkertijd aan uw auto werken. Zo kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren. Om het wachten voor u zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een fijne huiskamer en een aantal werkplekken gecreëerd. In de huiskamer kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontspannen en in een van de werkplekken kunt u ongestoord werken. Uiteraard zorgen wij voor razendsnel internet. Niet geheel onbelangrijk is dat de onderhoudstarieven ongewijzigd blijven.

Een nieuw jasje

Een nieuw jasje

Van Roosmalen Veldhoven is onze nieuwste vestiging. In november 2020 hebben we de deuren geopend van deze ruimtelijke, lichte en Scandinavisch ingerichte locatie. Het gevoel van rust en thuiskomen staat er centraal.

Met de verhuizing veranderen enkele gegevens die u van ons kent:

Adres: De Run 2168 te Veldhoven (ca. 14 minuten rijden vanaf Van Roosmalen Hapert)

Telefoonnummer: 040 249 8500

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam