Volvo XC60 Polar (2017)

Profiteer nu van scherpe prijzen bij de laatste voorraadmodellen van de Volvo XC60 Polar. Uw eigen XC60 samenstellen? Bekijk dan het 2018 model.

Uw levensstijl vraagt om een SUV, maar uw hart zegt dat u een stijlvolle auto wilt waarin de bestuurder centraal staat. Mocht dit een dilemma voor u zijn, dan hebben wij de oplossing: de Volvo XC60. Een perfecte auto voor veeleisende bestuurders die op zoek zijn naar raffinement en vrijheid, zowel in de stad als daarbuiten. U waardeert de superieure handling van de XC60 pas echt wanneer u erin rijdt. Dankzij het geavanceerde chassis en Corner Traction Control - dat het nog leuker maakt om een bocht te nemen - rijdt hij niet als een torenhoge, topzware SUV, maar biedt hij de souplesse en wendbaarheid van een lage sedan. Tegelijkertijd heeft u door de rijhoogte beter zicht op de weg in het drukke stadsverkeer, waarvoor de perfect geproportioneerde XC60 bij uitstek geschikt is. En het is een geruststellend idee dat uw XC60 ook in lage temperaturen zijn mannetje staat.

Vraag naar de actuele voorraad


Of u nu in de stad rijdt of op het onverharde platteland: de XC60 stelt nooit teleur. Hij voegt plezier, comfort en schoonheid toe aan uw leven. Een Scandinavische SUV die de verfijning en innovatie van Volvo combineert met het dynamische karakter van een sportieve auto. Aan de buitenkant beschikt de XC60 over de elegantie en het zelfvertrouwen dat goed Scandinavisch design kenmerkt, en een stoerheid die belooft dat hij alles aankan. Hij maakt die belofte waar met een responsief chassis dat u het gevoel van controle heeft. Ruimte bodemvrijheid en de optie van All-Wheel Drive bieden u de vrijheid om te gaan waar u maar wilt, hoe ongunstig de weg of de omstandigheden ook zijn. Zijn vermogen en prestaties haalt hij uit een reeks Drive-E motoren met een laag brandstofverbruik.


Het interieur is ontworpen rondom u, de bestuurder. Neem plaats op de bestuurdersstoel en voel de volledige controle dankzij het licht naar u toe hellende dashboard. Voor het idee van één rond instrument geflankeerd door twee kleinere wijzerplaten lieten Volvo zich inspireren door motorfietsen. Daarna is zorgvuldig het driespaaks stuurwiel ontworpen als fysieke link tussen uw auto en de weg. Maar waar u zit, is al even belangrijk. Volvo Cars is er trots op stoelen te ontwerpen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook uitstekende ondersteuning bieden, zodat u aan het einde van uw rit nog even ontspannen en fris bent als aan het begin. De sportstoelen zien er fantastisch uit, en in lijn met de blijvende focus op ergonomisch ontwerp zorgen de zijsteunen van uw dijen tot uw schouders dat u ook bij het strakkere bochtenwerk stevig op uw plaats blijft.

Gebruikte XC60 zoeken

Meer occasions zoeken