CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo XC40 Recharge P8 Elektrisch/Electric kopen of bestellen bij Van Roosmalen

De elektrische Volvo XC40 Recharge P8

Volvo XC40 Recharge, de eerste volledig elektrische auto van Volvo en het eerste model dat deel uitmaakt van het nieuwe Recharge-modellengamma. De Volvo XC40 Recharge, gebaseerd op de meermaals onderscheiden en succesvolle compacte SUV, is het eerste model uit een reeks volledig elektrische Volvo’s. De introductie is een mijlpaal voor Volvo; de XC40 Recharge is het allereerste volledig elektrische model van Volvo en bovendien de eerste Volvo met een gloednieuw infotainmentsysteem met Google’s besturingssysteem Android. Schrijf u in en blijft op de hoogte of maak als eerste een proefrit.

Ik heb interesse

 400+ kilometer bereik
408 pk vermogen
4,9 seconden acceleratie naar 100 km/h
Leverbaar in 8 kleuren
78 kWh accu
1.500 kg trekgewicht

De XC40 Recharge is te bestellen vanaf € 59.900,-

Blijf op de hoogte over de elektrische XC40 P8

Met de volledig elektrische Volvo XC40 introduceert Volvo Cars in niet alleen zijn eerste volledig elektrische model, maar – in lijn met de traditie bij Volvo – ook weer een van de allerveiligste auto’s op de markt. En dat ondanks het feit dat de afwezigheid van een verbrandingsmotor de autofabrikant voor allerlei nieuwe uitdagingen stelt. 


Actieradius elektrische XC40 Recharge

De Volvo XC40 Recharge biedt alles wat u mag verwachten van een Volvo, aangevuld met een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn met All-Wheel Drive. De XC40 Recharge heeft een actieradius van meer dan 400 kilometer (WLTP) op ťťn acculading en een systeemvermogen van 300 kW (408 pk). Met een snellader is de batterij in 40 minuten tot 80 procent opgeladen.

Extra productiecapaciteit elektrische Volvo's

Om aan de verwachte vraag te kunnen voldoen, verdrievoudigt Volvo de productiecapaciteit van zijn geŽlektrificeerde modellen en biedt het vanaf volgend jaar Designer’s Choice-uitvoeringen van geselecteerde populaire Recharge-modellen met korte levertijden. Volvo Cars verwacht dat volgend jaar 20 procent van alle Volvo-verkopen een plug-in hybride is. In Nederland ligt het aandeel plug-in hybrides al hoger.


Volvo XC40 Recharge P8 Elektrisch/Electric kopen of bestellen bij Van RoosmalenInterieur/Interior Volvo XC40 P8 Elektrisch/Electric

Nieuw infotainmentsysteem XC40 P8

Volvo Cars introduceert voor de nieuwe volledig elektrische Volvo XC40 ook een nieuw infotainmentsysteem. Dit is voorzien van het besturingssysteem Android en biedt u ongekende personalisatiemogelijkheden, nog meer gebruiksgemak en nieuwe Google-technologie en -services. Volvo Car Group is het eerste bedrijf dat samenwerkt met Google bij het integreren van een infotainmentsysteem met Android, inclusief Google Assistent, Google Maps en Google Play Store. De twee bedrijven zijn sinds een aantal jaar ontwikkelingspartners. 

Nieuw in de elektrische XC40: real time updates

Het nieuwe systeem voorziet in een volledige integratie van Android Automotive OS, het open source Android-platform van Google, en biedt realtime updates voor services zoals Google Maps en Google Assistant en automotive-apps die ontwikkeld zijn door een wereldwijde community van ontwikkelaars. De Volvo XC40 electric is tevens de eerste Volvo die draadloze (‘over-the-air’*) software- en besturingssysteemupdates ontvangt. Hiermee neemt Volvo Cars een leidende positie in op het gebied van connected automotive-services. De elektrische Volvo XC40 blijft verder ontwikkeld en verbeterd worden. 

Ik heb interesse
Het laatste nieuws over de Volvo XC40 elektrisch


Volledig elektrische Volvo XC40 krijgt nieuw infotainmentsysteem met Android en ingebouwde Google-technologieŽn | Artikel lezen


Volledig elektrische Volvo XC40 doet meer met minder | Artikel lezen


Volledig elektrische XC40: Volvo’s eerste elektrische auto – en een van de allerveiligste auto’s op de weg | Artikel lezen

Volvo XC40 Recharge P8 Elektrisch/Electric kopen of bestellen bij Van Roosmalen