• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country model van roosmalen banner

Dit is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. De 'front skid plate' en de omlijsting van de wielkasten versterken de stoere uitstraling. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body. "De Volvo V90 Cross Country combineert de elegantie van de V90 met een avontuurlijk uiterlijk. De V90 Cross Country biedt naast veiligheid, comfort en prestaties, ook all-road-capaciteiten", aldus Håkan Samuelsson, President & CEO van Volvo Car Group.

V90 Cross Country, the get away car

Rust, ruimte, natuurlijke materialen en Scandinavisch vakmanschap komen samen in de Volvo V90 Cross Country en helpen u de hectiek van de dag achter u te laten. Zo kunt u een vanzelfsprekende keuze maken voor dingen die écht belangrijk zijn. Ervaar zelf de capaciteiten van de nieuwe estate en boek nu uw proefrit. Waar uw avontuur u ook brengt, innovatieve rijhulptechnologie en geavanceerde vierwielaandrijving zorgen ervoor dat u altijd de controle houdt, onder alle omstandigheden. Kies voor mild hybride om te profiteren van lager brandstofverbruik en minder uitstoot. De vierwielaandrijving, Off Road-rijmodus, Hill Descent Control, grote wielen en ruime bodemvrijheid brengen u overal waar u maar wilt. De luchtvering achter reageert onmiddellijk en past de hoogte, de stabiliteit en het comfortniveau aan. Zo verloopt elke rit even soepel, hoeveel bagage of passagiers u ook vervoert.

Volvo V90 Cross Country model van roosmalen content 1

Altijd controle in de V90 Cross Country

'Hill descent control' en 'all-wheel drive' zorgen ervoor dat je zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes van de Volvo V90 Cross Country - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual - kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen. Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen. De Volvo V90 Cross Country wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Volvo V90 model van roosmalen content 2

Volvo V90 Cross Country uitvoeringen

Cross Country Pro

Cross Country Pro

Standaard rijk uitgerust. Helemaal klaar voor stijlvolle uitstapjes. Robuust en toch verfijnd exterieurdesign, met hoge bodemspeling en vierwielaandrijving (AWD).

Volvo V90 Cross Country specificaties

B5 AWD Mild hybrid
Motor:
4-cilinder lijn
Motorinhoud:
1969 cc
Vermogen:
250 + 14 pk
Koppel:
350 + 40 Nm
Brandstoftank:
71 L
Bagageruimte:
560 L
Massa leeg:
1.825 kg
Energielabel:
C
B6 AWD Mild hybrid
Motor:
4-cilinder lijn
Motorinhoud:
1969 cc
Vermogen:
300 + 14 pk
Koppel:
420 + 40 Nm
Brandstoftank:
71 L
Bagageruimte:
560 L
Massa leeg:
1.841 kg
Energielabel:
C
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam