Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo V90 Cross Country

Dit is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. De 'front skid plate' en de omlijsting van de wielkasten versterken de stoere uitstraling. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.

‘De Volvo V90 Cross Country combineert de elegantie van de V90 met een avontuurlijk uiterlijk. De V90 Cross Country biedt naast veiligheid, comfort en prestaties, ook all-road-capaciteiten’, aldus Hkan Samuelsson, President & CEO van Volvo Car Group.

Prijslijst en Brochure

Vraag nu uw proefrit aan

V90 Cross Country, the get away car

Rust, ruimte, natuurlijke materialen en Scandinavisch vakmanschap komen samen in de Volvo V90 Cross Country en helpen u de hectiek van de dag achter u te laten. Zo kunt u een vanzelfsprekende keuze maken voor dingen die cht belangrijk zijn. Ervaar zelf de capaciteiten van de nieuwe estate en boek nu uw proefrit.

Dit is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid van de V90 Cross Country geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. De 'front skid plate' en de omlijsting van de wielkasten versterken de stoere uitstraling. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.'Hill descent control' en 'all-wheel drive' zorgen ervoor dat je zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes van de Volvo V90 Cross Country - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual - kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen. Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

De Volvo V90 Cross Country wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

 

Ervaar de V90 Cross Country

Bent u nieuwsgierig naar de Volvo V90 Cross Country? Kom langs en ervaar hem! Vraag nu vrijblijvend een proefrit aan. Vind uw Volvo V90 Cross Country nu in Tilburg, Best, Den Bosch, Hapert en Helmond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid. Na versturen ontvangt u een bevestigingsmail.

Vertel mij meer over de Volvo V90 Cross Country

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en nemen graag met u de mogelijkheden door, natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Stel een vraag

Offerte aanvragen


V90 Cross Country specificaties en uitvoeringen

V90 Cross Country Uitvoeringen

V90 Cross Country Specificaties

V90 Cross Country Veelgestelde vragen


Volvo V90 Cross Country Occasion

Bij Van Roosmalen vindt u een groot aanbod van de Volvo V90 Cross Country. Bekijk het gehele aanbod of zoek per vestiging.

Alle V90 Cross Country occasions bekijken


Of bekijk het aanbod per vestiging:
Volvo V90 Cross Country Tilburg
Volvo V90 Cross Country Best
Volvo V90 Cross Country Den Bosch
Volvo V90 Cross Country Helmond
Volvo V90 Cross Country Hapert