Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo V60 Twin Engine

De V60 Twin Engine is verkrijgbaar als D5 en D6 diesel, gecombineerd met een krachtige elektromotor en een automatische transmissie. Efficiëntie en vermogen in overvloed. Met standaard vierwielaandrijving rijdt u comfortabel en zelfverzekerd. Met een trekgewicht van maar liefst 1.800 kg kan de V60 Twin Engine vrijwel elke uitdaging uit. Ook thuis uw hybride Volvo opladen? Dan zorgt Nuon ervoor dat dit veilig kan. Een gratis laadcheck wordt bij iedere nieuwe V60 Twin Engine aangeboden. Wel zo’n veilig gevoel.

Prijslijst bekijken

Vraag nu uw proefrit aan


Wie naar de V60 kijkt, ziet een fraaie combinatie van veelzijdigheid en prestaties. "De V60 dankt zijn uitstraling aan zijn gefocuste, doelgerichte koplampen", vertelt Volvo Senior Exterior Designer Peter Reuterberg. "We dachten bij het ontwerpen van het gezicht van de auto aan de ogen van een wolf. De V60 heeft een zelfverzekerde, geconcentreerde blik, als van een sterk dier." De Volvo ontwerpers hebben de daklijn en achterramen schuin laten aflopen voor een nog groter coupéachtig effect. Intussen benadrukken de geschulpte oppervlakken op de motorkap de klassieke V-vorm van Volvo met een doelgerichte frons die doorloopt tot aan de koplampen. De auto bezit een schoonheid die - zoals veel hedendaags Scandinavisch design - is geworteld in de natuur. "De strakke oppervlakken en contouren geven hem een typisch Scandinavische uitstraling."


Het interieur is ontworpen rondom u, de bestuurder. Neem plaats op de bestuurdersstoel en voel de volledige controle dankzij het licht naar u toe hellende dashboard. Voor het idee van één rond instrument geflankeerd door twee kleinere wijzerplaten lieten we ons inspireren door motorfietsen. Daarna hebben we zorgvuldig het driespaaks stuurwiel ontworpen als fysieke link tussen uw auto en de weg. Maar waar u zit, is al even belangrijk. De stoelen zijn niet alleen comfortabel, maar bieden ook superieure ondersteuning, zodat u aan het eind van uw rit nog even ontspannen en fris bent als aan het begin. De sportstoelen zijn niet alleen fraai, maar in lijn met de blijvende focus op ergonomisch ontwerp zorgen de zijsteunen van uw dijen tot uw schouders dat u ook bij het strakkere bochtenwerk stevig op uw plaats blijft.


V60 Twin Engine Uitvoeringen

V60 Twin Engine Specificaties

V60 Twin Engine Prijslijst en Brochure

V60 Twin Engine Veelgestelde vragen

Laat u overtuigen 

Ervaar de Volvo V60 Plugin-Hybrid nu bij een van onze vestigingen. Vraag een proefrit of offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Toch nog twijfels?

Nog niet helemaal zeker of de Volvo V60 uw ideale auto is? Bekijk dan ook eens de Volvo V40 en de Volvo XC90 Twin Engine. Laat ons weten wat uw wensen zijn, we helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze vestigingen.

Gebruikte V60 Plug-in Hybrid / Twin Engine zoeken

Meer occasions zoeken