Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo V60 Cross Country

De Volvo V60 Cross Country is nog uit voorraad leverbaar. Liever zelf samenstellen? Bekijk dan de nieuwste Volvo V60 Cross Country.

Bent u iemand die er graag op uit trekt en de wereld wil ontdekken, dan is de Volvo V60 Cross Country de auto voor u: een sportieveling die niet alleen dynamiek en veelzijdigheid biedt, maar ook met een robuuste look en all-road capaciteiten. Het is de ideale auto voor avontuurlijke mensen die u in ieder weertype overal veilig naartoe brengen. En dankzij zijn laadruimte en veelzijdigheid kunnen ook uw kinderen met u mee op zoek naar het onbekende. Zelfs geparkeerd op de oprit ademt de Volvo V60 Cross Country avontuur uit. Het dak en de achterramen lopen schuin af voor een gevoel van snelheid, en zijn hoge beheerste houding en gespierde design elementen laten zien dat hij klaar is om de wereld te veroveren. Het is het type auto dat u van veraf ziet - de keuze van individualisten die opvalt tussen de rest. Uw leven is bijzonder, dus waarom zou u zich in een gewone auto verstoppen?

Direct proefrit plannen

De V60 Cross Country, een sportieve alleskunner

Volvo V60 Cross Country - model, specificaties, uitvoeringen en optiesDe Volvo V60 Cross Country is een auto die van veraf opvalt. Dankzij de grote bodemvrijheid van de V60 Cross Country houdt u zowel in de stad als op onverharde wegen de controle. Hij straalt trots en zelfvertrouwen uit - dit wordt nog verder versterkt door de zilveren dakrails. Van dichtbij vallen de exclusieve, glanzend zwarte accenten op de spiegels en raamstijlen op. Maar de Volvo V60 Cross Country is bovenal een sportieve alleskunner. Met zijn robuuste designaccenten rondom daagt deze auto u uit om samen op avontuur te gaan, de elementen te trotseren en nieuw terrein te ontdekken. Aan de voorkant vormen de zwarte honingraat grille met daaronder de zwarte decorelementen het unieke 'gezicht' van de Volvo V60 Cross Country, dat verder wordt benadrukt door de skidplate voorop.Stap in de V60 Cross Country en ervaar de essentie van verfijnd Scandinavisch design. U reist samen met uw passagiers eersteklas in ergonomische stoelen en een slim ingericht interieur, terwijl de veelzijdige laadruimte ruimte biedt voor uw complete uitrusting. Volvo is er trots op stoelen te ontwerpen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook superieure ondersteuning bieden, zodat u aan het eind van uw rit nog even ontspannen en fris bent als aan het begin. De sportstoelen zijn niet alleen fraai, maar in lijn met de blijvende focus op ergonomisch ontwerp zorgen de zijsteunen ervoor dat u ook bij het snellere bochtenwerk stevig op uw plaats blijft zitten. En omdat het een Volvo is, zijn de stoelen zodanig ontworpen dat ook uw passagiers van de rit genieten. Plan nu een proefrit in de Volvo V60 Cross Country.Wat zeggen de berijders van de Volvo V60 Cross Country?

  • "Wat een rust, geen nerveus gestuur maar gewoon relaxed reizen. Wat extra opvalt; heerlijke stoelen!." - Berijder van een V60 Cross Country D3
  • "Ik vind de D3 met 2 liter en 150 pk echt zeer goed voldoen voor deze auto en mijn wensen." - Berijder van een V60 Cross Country D3


Ervaar de V60 Cross Country

Bent u nieuwsgierig naar de Volvo V60 Cross Country? Kom langs en ervaar hem! Vraag nu vrijblijvend een proefrit aan. Vind uw Volvo V60 Cross Country nu in Tilburg, Best, Den Bosch, Hapert of Helmond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid. Na versturen ontvangt u een bevestigingsmail.

Vertel mij meer over de Volvo V60 Cross Country

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en nemen graag met u de mogelijkheden door, natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Stel een vraag

Offerte aanvragen


V60 Cross Country specificaties en uitvoeringen

V60 Cross Country Uitvoeringen

V60 Cross Country Specificaties

V60 Cross Country Veelgestelde vragen


Volvo V60 Cross Country Occasion

Bij Van Roosmalen vindt u altijd aanbod van de Volvo V60 Cross Country. Bekijk het gehele aanbod of zoek per vestiging.

Alle V60 Cross Country occasions bekijken 


Of bekijk het aanbod per vestiging:
Volvo V60 Cross Country Tilburg
Volvo V60 Cross Country Best
Volvo V60 Cross Country Den Bosch
Volvo V60 Cross Country Helmond
Volvo V60 Cross Country Hapert

Gebruikte V60 zoeken

Meer occasions zoeken