Volvo V60 Cross Country

Bent u iemand die er graag op uit trekt en de wereld wil ontdekken, dan is de Volvo V60 Cross Country de auto voor u: een sportieveling die niet alleen dynamiek en veelzijdigheid biedt, maar ook met een robuuste look en all-road capaciteiten. Het is de ideale auto voor avontuurlijke mensen die u in ieder weertype overal veilig naartoe brengen. En dankzij zijn laadruimte en veelzijdigheid kunnen ook uw kinderen met u mee op zoek naar het onbekende. Zelfs geparkeerd op de oprit ademt de Volvo V60 Cross Country avontuur uit. Het dak en de achterramen lopen schuin af voor een gevoel van snelheid, en zijn hoge beheerste houding en gespierde design elementen laten zien dat hij klaar is om de wereld te veroveren. Het is het type auto dat u van veraf ziet - de keuze van individualisten die opvalt tussen de rest. Uw leven is bijzonder, dus waarom zou u zich in een gewone auto verstoppen?

Prijslijst bekijken

Vraag nu uw proefrit aan

Volvo V60 Cross Country - model, specificaties, uitvoeringen en opties
De Volvo V60 Cross Country is een auto die van veraf opvalt. Dankzij de grote bodemvrijheid van de V60 Cross Country houdt u zowel in de stad als op onverharde wegen de controle. Hij straalt trots en zelfvertrouwen uit - dit wordt nog verder versterkt door de zilveren dakrails. Van dichtbij vallen de exclusieve, glanzend zwarte accenten op de spiegels en raamstijlen op. Maar de Volvo V60 Cross Country is bovenal een sportieve alleskunner. Met zijn robuuste designaccenten rondom daagt deze auto u uit om samen op avontuur te gaan, de elementen te trotseren en nieuw terrein te ontdekken. Aan de voorkant vormen de zwarte honingraat grille met daaronder de zwarte decorelementen het unieke 'gezicht' van de Cross Country, dat verder wordt benadrukt door de skidplate voorop.


Stap in de V60 Cross Country en ervaar de essentie van verfijnd Scandinavisch design. U reist samen met uw passagiers eersteklas in ergonomische stoelen en een slim ingericht interieur, terwijl de veelzijdige laadruimte ruimte biedt voor uw complete uitrusting. Volvo is er trots op stoelen te ontwerpen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook superieure ondersteuning bieden, zodat u aan het eind van uw rit nog even ontspannen en fris bent als aan het begin. De sportstoelen zijn niet alleen fraai, maar in lijn met de blijvende focus op ergonomisch ontwerp zorgen de zijsteunen ervoor dat u ook bij het snellere bochtenwerk stevig op uw plaats blijft zitten. En omdat het een Volvo is, zijn de stoelen zodanig ontworpen dat ook uw passagiers van de rit genieten. 

V60 Cross Country Uitvoeringen

V60 Cross Country Specificaties

V60 Cross Country Prijslijst en Brochure

V60 Cross Country Veelgestelde vragen

Laat u overtuigen 

Ervaar de Volvo V60 Cross Country nu bij een van onze vestigingen. Vraag een proefrit of offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Toch nog twijfels?

Nog niet helemaal zeker of de Volvo V60 Cross Country uw ideale auto is? Bekijk dan ook eens de Volvo V40 Cross Country en de Volvo V90 Cross Country. Laat ons weten wat uw wensen zijn, we helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze vestigingen.

Gebruikte V60 zoeken

Meer occasions zoeken