Volvo V40 Cross Country

De Volvo V40 Cross Country biedt meer mogelijkheden voor avontuur en plezier. Vooral wanneer uw hang naar spontaniteit u buiten de geëffende paden brengt. Hij heeft de veelzijdigheid die bij uw actieve levensstijl past, maar ook de wendbaarheid om plezier aan uw rit toe te voegen. En met zijn looks valt hij overal op. Stoere designaccenten en grotere wielen onthullen een stijlvolle persoonlijkheid die van het buitenleven houdt. Het exterieur laat geen twijfels bestaan over de intenties van deze unieke Volvo. De verhoogde zitpositie en het stevige chassis leveren wat zijn uiterlijk al belooft: een wendbare all-roader die altijd een boeiende rit in petto heeft - waar uw avonturen u ook naartoe brengen. 

Prijslijst

Nordic Prijslijst

Vraag nu uw proefrit aan


Met zijn V-vormige motorkap en sterke schouders die vlak achter de koplampen beginnen, is de nieuwe Volvo V40 Cross Country een imposante verschijning op de weg en voor de huisdeur. Het opvallende Scandinavische ontwerp weerspiegelt uw individualiteit, en het sportieve uiterlijk van de auto geeft zijn dynamische aard bloot. Met de LED-koplampen in hetzelfde opvallende design als de nieuwe XC90 heeft u een compacte Volvo die grote indruk maakt. De opvallende LED-verlichting wordt aangevuld met vier nieuwe voorgrilles met verchroomde of glanzend zwarte lamellen die de dynamische intenties en moderne, stijlvolle look van de auto versterken. U heeft de keuze uit tal van kleuren, zoals de nieuwe Volvo-kleuren Amazon Blue en Denim Blue. Voeg daar een reeks lichtmetalen velgen met gloednieuwe designs aan toe, en uw V40 was nog nooit zo persoonlijk.

Volvo V40 Cross Country - model, specificaties, uitvoeringen en opties

Stap in en ervaar een opvallend, modern interieur waarin het veste in Scandinavisch design is gecombineerd met het befaamde comfort van Volvo Cars. Het begint met de stoelen. De voorgevormde steunen bieden rondom steun, waar u ook zit. En ook uw passagiers achterin kunnen genieten van de optionele stoelverwarming. Natuurlijk is licht een obsessie van Volvo Cars. Het maakt mensen blij, en de V40 Cross Country maakt optimaal gebruik van al het beschikbare natuurlijke licht. U wordt verwelkomd door een fris, ruimtelijk interieur dat u nog verder kunt benadrukken door de kiezen voor het optionele glazen panoramadak over de volle lengte van de auto. Zodra het donker wordt, biedt de optionele regelbare interieurverlichting de keuze uit zeven kleurprogramma's die bij uw stemming passen.

 

V40 Cross Country Uitvoeringen

V40 Cross Country Specificaties (Benzine)

V40 Cross Country Specificaties (Diesel)

V40 Cross Country Prijslijsten en Brochure

V40 Cross Country Veelgestelde vragen

Laat u overtuigen 

Ervaar de Volvo V40 Cross Country nu bij een van onze vestigingen. Vraag een proefrit of offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Private Lease

De Volvo V40 Cross Country least u al vanaf € 399,- per maand. U krijgt daarbij standaard lichtmetalen velgen en het slimme City Safety, waarbij u zorgeloos door de stad kunt rijden. Klik hier voor meer informatie of stel uw eigen V40 Cross Country samen:


Toch nog twijfels?

Nog niet helemaal zeker of de Volvo V40 Cross Country uw ideale auto is? Bekijk dan ook eens de XC40,  Volvo S60 en Volvo V60. Laat ons weten wat uw wensen zijn, we helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze vestigingen.