• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo C40 Recharge. Nu te bestellen.

Volvo C40 Recharge.

De volledig elektrische crossover van Volvo is nu te bestellen met een extra aantrekkelijk introductieaanbod. Het gestroomlijnde silhouet en contrasterende dak zorgen voor een onmiskenbaar profiel. De Volvo C40 kent een actieradius van 420 km en een acceleratietijd 0 - 100 km van 4,9 seconden. De nieuwe C40 wordt 100% ledervrij geproduceerd.

De Volvo C40 Recharge is te bestellen vanaf € 57.995 of € 799 per maand.

Altijd connected met de Volvo C40

De C40 Recharge is hét bewijs van onze nieuwe visie op mobiliteit. Met deze auto geven we een impuls aan duurzame keuzes in persoonlijke mobiliteit. In de stad of op de snelweg: overal houdt u comfortabel de controle. U rijdt met maar één pedaal en ervaart zelf hoe snel en soepel de C40 Recharge accelereert. Google Assistant, Google Maps en Google Play zijn volledig geïntegreerd in de C40 Recharge, voor optimaal gebruiksgemak. Zeg gewoon 'Hé Google' en u kunt beginnen! De C40 Recharge is de eerste Volvo met een 100% ledervrij interieur – inclusief het stuur, de versnellingspook en de bekleding. Ervaar zelf hoe andere materialen tot hun recht komen in het ontwerp en hoe we daarmee ultieme luxe opnieuw definiëren.

Altijd connected met de Volvo C40

Volvo C40 uitvoeringen

Intro Edition

Intro Edition

Met de Intro Edition profiteert u tijdelijk van een prijsvoordeel van maar liefst € 3.500. De Intro Edition is standaard voorzien van onder andere panoramadak, Pixel LED koplampen, Harman Kardon audio, warmtepomp, 19” velgen met Recharge (All-Season banden), elektrisch verstelbare voorstoelen en alle Park Assist features.

C40 Recharge specificaties

Twin motor
Motor:
Twin Elektromotor
Accu:
Lithium-Ion 78 kWh
Voltage:
400 V
Vermogen:
408 pk
Koppel:
660 Nm
Acceleratie 0-100 km/u:
4,7 s
Actieradius:
420 km
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam