• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo C40 Recharge. Nu te bestellen.

Volvo C40 Recharge.

De volledig elektrische crossover van Volvo is nu te bestellen met een extra aantrekkelijk introductieaanbod. Het gestroomlijnde silhouet en contrasterende dak zorgen voor een onmiskenbaar profiel. De Volvo C40 kent een actieradius van 420 km en een acceleratietijd 0 - 100 km van 4,9 seconden. De nieuwe C40 wordt 100% ledervrij geproduceerd.

De Volvo C40 Recharge is te bestellen vanaf € 57.995 of € 799 per maand.

Altijd connected met de Volvo C40

De C40 Recharge is hét bewijs van onze nieuwe visie op mobiliteit. Met deze auto geven we een impuls aan duurzame keuzes in persoonlijke mobiliteit. In de stad of op de snelweg: overal houdt u comfortabel de controle. U rijdt met maar één pedaal en ervaart zelf hoe snel en soepel de C40 Recharge accelereert. Google Assistant, Google Maps en Google Play zijn volledig geïntegreerd in de C40 Recharge, voor optimaal gebruiksgemak. Zeg gewoon 'Hé Google' en u kunt beginnen! De C40 Recharge is de eerste Volvo met een 100% ledervrij interieur – inclusief het stuur, de versnellingspook en de bekleding. Ervaar zelf hoe andere materialen tot hun recht komen in het ontwerp en hoe we daarmee ultieme luxe opnieuw definiëren.

Altijd connected met de Volvo C40

Volvo C40 uitvoeringen

Intro Edition

Intro Edition

Met de Intro Edition profiteert u tijdelijk van een prijsvoordeel van maar liefst € 3.500. De Intro Edition is standaard voorzien van onder andere panoramadak, Pixel LED koplampen, Harman Kardon audio, warmtepomp, 19” velgen met Recharge (All-Season banden), elektrisch verstelbare voorstoelen en alle Park Assist features.

C40 Recharge specificaties

Twin motor
Motor:
Twin Elektromotor
Accu:
Lithium-Ion 78 kWh
Voltage:
400 V
Vermogen:
408 pk
Koppel:
660 Nm
Acceleratie 0-100 km/u:
4,7 s
Actieradius:
420 km

Wanneer kan ik de volledig elektrische C40 Recharge bestellen?

De Volvo C40 Recharge is vanaf nu te bestellen. We verwelkomen u graag.

Hoe ver kan ik rijden voordat ik de accu van de volledig elektrische C40 Recharge moet opladen?

Een volledig opgeladen accu is goed voor een actieradius van zo'n 420 km* bij verschillende snelheden. De werkelijke actieradius hangt echter ook af van uw rijstijl en omgevingsfactoren, zoals de buitentemperatuur, het weer, de wind, het landschap en de staat van de weg. Ook hoeveel elektriciteit u gebruikt voor functies in de auto zoals verwarming en airconditioning speelt een rol.* Actieradius op basis van realistische WLTP-rijcycli in gecontroleerde omstandigheden voor een nieuw voertuig. Bereik kan variëren in werkelijke omstandigheden. Cijfers zijn onder voorbehoud. In afwachting van definitieve homologatie.

Wanneer kan ik de Volvo C40 Recharge zelf zien?

De Volvo C40 Recharge is te bewonderen in een pop-up store in het nieuwe Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer kan ik een proefrit maken in de Volvo C40 Recharge?

De productie van de Volvo C40 Recharge start in het vierde kwartaal. Een proefrit maken is voor die tijd dus nog niet mogelijk helaas. Wel kunt u bij ons een proefrit maken in de volledig elektrische Volvo XC40 Recharge; die auto heeft namelijk dezelfde basis en aandrijflijn.

Wat kost de Volvo C40 Recharge?

De elektrische Volvo C40 is standaard rijk uitgerust verkrijgbaar vanaf € 57.995 of € 799 per maand.

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam