Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

De nieuwe Volvo V60

Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. En al deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe estate: de nieuwe Volvo V60. De nieuwe V60 is leverbaar vanaf €43.995 en is per direct te bestellen. 

Prijslijst bekijken

Houd mij op de hoogte


Profiteer nog van de laatste voorraadmodellen. 

Nu extra rijk uitgerust en extra scherp geprijsd!


De V60 biedt comfort voor alle inzittenden

Maak kennis met de Zweedse estate die sportieve rijprestaties en comfort moeiteloos combineert met strak Scandinavisch design. Geavanceerde brandstofmotoren dan wel gecombineerd met een krachtige elektromotor leveren de power om snel te reageren in het verkeer. Van 150 - 390 pk en 320 - 640 Nm. De nieuwe V60 is ook leverbaar met de Plug-in Hybrid T8 Twin Engine, de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor. Met vijf zitplaatsen biedt de nieuwe V60 comfort voor elke inzittende. De inklapbare rugleuning van de achterbank heeft een praktisch verdeling van 60/40. Optioneel is deze rugleuning elektrisch inklapbaar. De nieuwe V60 heeft n van de grootste laadruimtes in het segment, met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank


Houd mij op de hoogte!

Op deze pagina en op onze social media kanalen kunt u het laatste nieuws volgen omtrent de nieuwe Volvo V60. Schrijf u tevens in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste, direct vanuit Volvo, alle ontwikkelingen in uw mailbox. 

 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Vertel mij meer over de Volvo V60

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen? Onze klantadviseurs staan voor u klaar en nemen graag met u de mogelijkheden door, natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Stel een vraag

Offerte aanvragen


V60 specificaties en uitvoeringen

V60 Uitvoeringen

V60 Specificaties

V60 Veelgestelde vragen


Volvo V60 Private Lease

De Volvo V60 least u al vanaf € 699,- per maand. U krijgt daarbij standaard een 8" digitaal instrumentenpaneel, LED koplampen, een elektrisch bedienbare achterklep en Dual Zone Electronica Climate Control. Bekijk nu welke uitvoering het beste bij u past.

Volvo V60 Private Lease