CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Wagenparkbeheer

Volvo veiligheid, kwaliteit en financiŽle duidelijkheid

Volvo maakt van uw wagenparkbeheer een prettige bezigheid. Met prachtige auto’s waar elke werknemer met een auto van de zaak blij mee is. De kwaliteit en veiligheid van Volvo maken dat u minder zorgen heeft. De flexibele leasecontracten van Volvo Car Lease die financiŽle duidelijkheid bieden op korte en lange termijn. En door de persoonlijke aandacht bij ons als vertrouwde Volvo dealer is het prettig zakendoen.

Wagenparkbeheer

Mooie, veilige auto’s

Het Volvo assortiment is bijzonder aantrekkelijker met nieuwe modellen en upgrades van de meer bekende Volvo modellen. Met de zekerheid van kwaliteit, veiligheid en continuÔteit.

Kennis van fleet management

Onze medewerkers van Business Sales hebben jarenlange ervaring en heel veel kennis opgebouwd rondom fleet management. Dat betekent dat wij u als goede gesprekspartner kunnen assisteren met gerichte adviezen.

Steeds meer aandacht voor het milieu

Als bedrijf gaat u in toenemende mate voor duurzaam ondernemen. Dat geldt ook voor uw wagenpark. Volvo heeft daar alle aandacht voor en investeert continu in innovaties op het gebied van milieu en duurzaamheid. 

Flexibele financieringsmogelijkheden

Volvo biedt uitgebreide mogelijkheden om de financiŽle kant van uw wagenparkbeheer optimaal te beheren; lease, financiering en verzekeringen.