CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Het Volvo Investeringsplan (VIP)

Elke twee of drie jaar een nieuwe Volvo rijden

Het Volvo Investeringsplan is een uitgekiende financieringsvorm waarmee u op elk moment exact weet waar u aan toe bent. U kunt desgewenst elke twee of drie jaar in een nieuwe Volvo rijden door de kerngezonde financiŽle opzet die aan het Volvo Investeringsplan ten grondslag ligt. Kortom, maximale zekerheid en toch betaalbaar.
Gunstig maandbedrag

Het Volvo Investeringsplan is een financiering met lage maandlasten. Het maandbedrag kunnen we laag houden door een slottermijn in de financiering te verwerken. Deze slottermijn is gebaseerd op de toekomstige waarde van uw Volvo. Uw Volvo is over een paar jaar immers nog veel waard. Doordat u deze slottermijn tijdens de looptijd niet aflost zijn uw maandlasten lager. Banken bieden deze mogelijkheid niet aan. Het maandbedrag kan nog verder teruggebracht worden door een aanbetaling of door de inruil van uw huidige auto. En dat is goed nieuws!

Twee opties na de looptijd

Aan het einde van de looptijd van uw VIP-contract heeft u twee mogelijkheden.

U kunt in uw Volvo blijven rijden en betaalt dan de slottermijn (die u ook bij ons kunt door-financieren).
U kunt er ook voor kiezen om uw Volvo bij de Van Roosmalen Groep om te ruilen voor een nieuwe(re). Met de inruilwaarde van uw huidige auto betaalt u de slottermijn en het resterende deel investeert u in uw volgende Volvo. Dat maakt VIP zo aantrekkelijk.
Voordelen van het Volvo Investeringsplan
U weet precies waar u aan toe bent
U profiteert van lagere maandlasten
De rent blijft vast gedurende de looptijd en dat is wel zo duidelijk

U kunt het maandbedrag afstemmen op uw budget 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met een van onze vestigingen of gebruik het onderstaande formulier.

 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.