CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Huurkoop Financiering

Alle financiële zaken goed geregeld

Prettig Volvo rijden met de geruststellende gedachte dat de financiering prima in orde is. Bij de Van Roosmalen vinden wij het persoonlijk erg belangrijk dat u tevreden bent over het totaalplaatje. Volvo Car Finance biedt daarom uitkomst. Volvo Car Finance heeft als financieringspartner dan ook maar één doel: uw tevredenheid met Volvo. En dat is een geruststellende gedachte.

Volvo financiering nodig? Vraag de specialisten van Volvo Van Roosmalen!

Alles onder één dak regelen heeft grote voordelen. Wij zorgen er bij Van Roosmalen persoonlijk voor dat uw auto altijd prima in orde is. En dat geldt ook voor de achterliggende financiering. Als Volvo dealer kunnen wij u extra laten profiteren van de financiële stabiliteit en expertise van de grote Volvo organisatie. Dat maakt het hele Volvo rijden op papier overzichtelijk en in de praktijk bijzonder prettig. 

Solide financieringsproducten

De basis voor onze financiering is het Volvo Car Finance pakket waarin verschillende verschillende financieringsmogelijkheden zijn opgenomen. Er is altijd een vorm van financiering bij die bij uw situatie past. Kortom, voor financiering komt u naar Van Roosmalen. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. 

  • Huurkoop
  • Huurkoop met slottermijn
  • Financial Lease

Huurkoop

Gespreide betalingsvorm

Als u uw Volvo wilt financieren, dan wilt u precies weten waar u aan toe bent. Zowel nu als tijdens de volledige looptijd van uw financiering. Met huurkoop kunt u precies de Volvo rijden die bij uw budget past en kiest u voor zekerheid. Huurkoop is een vorm van gespreide betaling waarbij u het bedrag dat u nodig heeft voor de aanschaf van uw Volvo leent en in vaste termijnen terugbetaalt.

Vast maandbedrag

U betaalt gedurende de hele looptijd terug tegen hetzelfde, vooraf bepaalde, maandbedrag én rentepercentage (= effectieve rente op jaarbasis). De looptijd bepaalt u in principe zelf. En daarmee ook de hoogte van uw maandelijkse aflossingen. Zo kunt u de vaste maandbedragen makkelijk afstemmen op uw bestedingspatroon. Vervroegd aflossen kan ook, weliswaar in een aantal gevallen wel tegen een vergoeding. Deze vergoeding vervalt overigens indien u een nieuw Volvo Car Finance contract afsluit.

Voordeel van huurkoop auto

  • U weet precies waar u aan toe bent
  • Gedurende de hele looptijd betaalt u een vaste rente
  • U kunt het maandbedrag afstemmen op uw budget
  • U kunt (tegen een vergoeding) vervroegd aflossen 

Huurkoop met slottermijn

Gespreide betalingsvorm

Huurkoop met slottermijn is net als huurkoop een vorm van gespreide betaling. Alleen kiest u er bij deze vorm van financiering voor om uw Volvo niet voor 100% af te betalen. Hierdoor is uw maandlast lager.

Het bedrag dat aan het einde van de looptijd resteert, heet de slottermijn. Deze kunt u betalen en dan bent u eigenaar van uw Volvo. Indien u de auto weer aan van Roosmalen teruggeeft, krijgt u hiervoor een inruilwaarde uitgekeerd. Met dit geld betaalt u de laatste slottermijn en dan heeft u nog een bedrag over. U kunt bij huurkoop met slottermijn, in tegenstelling tot het Volvo Investerings Plan (VIP), geen aanspraak maken op een gegarandeerde slotwaarde.


Persoonlijk advies

Voor persoonlijk advies over Volvo Financiering bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. Stel uw vraag snel en gemakkelijk via het onderstaande formulier of neem contact op met een van onze vestigingen.

 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.