CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Financial Lease

De voordelen van lease Ún financiering

De slimste Volvo van de zaak? Volvo Financial Lease is een zeer interessante vorm van financiering voor ondernemers. U geniet de voordelen van lease Ún van een gunstige financiering. Met een Financial Lease contract komt de auto op de balans van de onderneming te staan Ún houdt u bedrijfskapitaal beschikbaar voor andere investeringen. De maandtermijn, de looptijd en de eventuele slottermijn worden afgestemd op uw wensen en de rente ligt voor de hele looptijd vast. Kristalhelder, geen verrassingen.


Volvo Financial Lease? Vraag onze Van Roosmalen adviseurs om advies!

Volvo lease op de balans

Bij deze Volvo lease vorm financiert Volvo Car Finance het hele of gedeeltelijke aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo. Exclusief btw, die neemt u als aanbetaling mee. Dit betekent dat uw bedrijfskapitaal dus beschikbaar blijft voor andere investeringen. Omdat u intussen wel economisch eigenaar van de Volvo bent, wordt de Volvo op uw balans geactiveerd.


Leasevormen met of zonder slottermijn

U kunt profiteren van lage maandlasten door de slotwaarde die Volvo u biedt. U lost dan alleen het verschil af tussen het gefinancierde bedrag en de slotwaarde. Na afloop van het Volvo Financial Lease contract kunt u het verschil tussen de slotwaarde en de inruilwaarde gebruiken voor de financiering van uw volgende Volvo. Met het resultaat kunnen wij u opnieuw een zeer aantrekkelijke financieringsovereenkomst bieden. U kunt er ook voor kiezen om de auto helemaal af te betalen, door uw slottermijn desgewenst € 1 te laten bedragen. Uw maandlasten zijn dan wat hoger, maar de auto is na afloop 100% uw eigendom. Alle vrijheid en flexibiliteit dus.

Voordelen van Volvo Financial Lease

  • Volvo op de bedrijfsbalans
  • Geen beroep op uw bedrijfskapitaal
  • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar
  • Keuze voor met of zonder slottermijn 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze vestigingen of gebruik het onderstaande formulier.

 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Van Roosmalen Tilburg   Tel: 013 - 5840000
Ringbaan Zuid 3   E-mail: info@roosmalen.nl
5021 AA Tilburg   Routebeschrijving
Naar vestiging