CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Van Roosmalen Veldhoven 2020 nieuwbouw opening start bouw

Van Roosmalen bouwt indrukwekkend pand in Veldhoven

In 2020 gaat het gebeuren, een gloednieuwe Van Roosmalen vestiging aan de N2/A2 in Veldhoven. Een grote stap, op alle fronten. Niet alleen bouwen we aan een nieuwe huisvesting, maar ook aan onze service. We introduceren in onze nieuwe vestiging het Volvo Personal Service concept, waarmee we onze servicestandaarden verder verhogen. We zijn ontzettend trots op de ontwikkelingen rond onze nieuwe vestiging en delen dat graag met u.


Wat gaan we doen?

Op 12 februari 2020 starten we met de bouw van ons nieuwe pand in Veldhoven. Het pand ligt naast de A2 en is daarmee gemakkelijk bereikbaar. We bouwen een nieuwe vestiging met showroom en werkplaats. Daarbij starten we met de implementatie van Volvo Personal Service (VPS), een werkwijze waarbij er twee monteurs tegelijkertijd aan uw auto werken. Zodoende kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren. U kunt dus rustig even wachten in onze nieuwe 'huiskamer' of werken op een van de werkplekken terwijl in no-time uw auto gereed is.


Van Roosmalen bouwt Volvo dealer in Veldhoven aan de A2

|Van Roosmalen bouwt Volvo dealer in Veldhoven aan de A2

Waarom gaan we dat doen?

Het antwoord is heel simpel: voor u. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met ons nieuwe pand u nóg beter kunnen bedienen. U zult bij uw bezoek versteld staan van wat we voor u gerealiseerd hebben en dat is precies ons doel. Zowel in de showroom als bij de werkplaats zult u een warme belevenis ervaren. Met rust, ruimte en persoonlijke aandacht stimuleren we het gevoel van thuiskomen. Met de implementatie van Volvo Personal Service kunnen we bovendien beter voldoen aan de hedendaagse behoeften. Niet langer 's ochtends de auto brengen en 's middags ophalen maar een snelle pitstop maken bij de dealer. Ook krijgt u een 'eigen monteur' met wie u alles afstemt. Van het maken van een werkplaatsafspraak tot aan de factuur is hij uw contactpersoon. Dat communiceert wel zo duidelijk en transparant.
Heeft u feedback hoe wij u beter kunnen bedienen in onze nieuwe vestiging? Klik hier en laat het ons weten.

|

Wanneer gaan we dat doen?

Op woensdag 12 februari 2020 werd de eerste paal geslagen. Dit was het startschot van de bouwwerkzaamheden die naar verwachting 8 maanden tijd in beslag zullen nemen. In het vierde kwartaal van 2020 verwachten we dus de deuren te openen van het nieuwe Van Roosmalen Veldhoven. Op deze pagina zullen we updates van de voortgang plaatsen. Schrijf u bovendien in voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u deze updates als eerste in uw mailbox.

Van Roosmalen bouwt Volvo dealer in Veldhoven aan de A2


Het laatste nieuws

Als eerste nieuwe updates ontvangen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

De eerste paal is geslagen

Het is zover! De eerste paal is op 12 februari geslagen door Jan van Roosmalen en zijn directie. Het startschot voor de bouw.

De eerste schetsen tonen het nieuwe pand

In grote lijnen is het ontwerp klaar. Hier en daar zullen nog wat wijzigingen plaatsvinden, maar duidelijk is dat het een indrukwekkend pand wordt.

De locatie is gekozen

Het nieuwe pand zal gebouwd worden aan De Run in Veldhoven. Deze locatie is gelegen aan de N2/A2 en is daarmee gemakkelijk bereikbaar.
Veelgestelde vragen

Kunt u hier geen antwoord op uw vraag vinden? Schroom niet en neemt contact met ons op.

Wat is het nieuwe Volvo Personal Service concept?

Is het getoonde ontwerp definitief?

Wanneer opent de nieuwe vestiging?

Veranderen de onderhoudstarieven door het nieuwe pand?Van Roosmalen. Dan kom je thuis.