CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Van Roosmalen Veldhoven 2020 nieuwbouw opening start bouw

Het nieuwe Van Roosmalen Veldhoven komt eraan

We zijn trots u te kunnen vertellen dat we in november de deuren van onze nieuwe vestiging in Veldhoven openen. Een grote stap, op alle fronten. Niet alleen bouwen we aan een nieuwe huisvesting, maar ook aan onze service. We introduceren in onze nieuwe vestiging het Volvo Personal Service concept, waarmee we onze servicestandaarden verder verhogen. Graag vertellen we u wat we gaan doen, waarom we dat gaan doen en wanneer we dat gaan doen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Let op: per 1 november veranderen de telefoonnummers van de huidige vestigingen Best, Veldhoven en Eindhoven. Het nieuwe telefoonnummer wordt tijdig bekendgemaakt.


Wat gaan we doen?

We bouwen een prachtige nieuwe vestiging tegen de A2 in Veldhoven. Hier voegen we onze huidige showroom in Best en werkplaatsen in Eindhoven en Veldhoven samen om u nóg beter te kunnen bedienen. We starten namelijk met de implementatie van Volvo Personal Service (VPS), een werkwijze waarbij twee monteurs tegelijkertijd aan uw auto werken. Zodoende kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren en hoeft u geen kosten te maken voor vervangend vervoer. Om het wachten voor u zo aangenaam mogelijk te maken, bouwen wij geheel in Zweedse stijl een fijne huiskamer en een aantal werkplekken. In de huiskamer kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontspannen en in een van de werkplekken kunt u ongestoord werken. Uiteraard zorgen wij voor razendsnel internet.


Van Roosmalen bouwt Volvo dealer in Veldhoven aan de A2

|Van Roosmalen bouwt Volvo dealer in Veldhoven aan de A2

Waarom gaan we dat doen?

Het antwoord is simpel: voor u. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met ons nieuwe pand u beter kunnen bedienen. U zult bij uw bezoek versteld staan van wat we voor u gerealiseerd hebben en dat is precies ons doel. Zowel in de showroom als bij de werkplaats zult u een warme belevenis ervaren. Met rust, ruimte en persoonlijke aandacht stimuleren we het gevoel van thuiskomen, geheel in de Zweedse stijl. Met de implementatie van Volvo Personal Service kunnen we bovendien beter voldoen aan de hedendaagse behoeften. Niet langer 's ochtends de auto brengen en 's middags ophalen maar een snelle pitstop maken bij de dealer. Ook krijgt u een 'eigen monteur' met wie u alles afstemt. Van het maken van een werkplaatsafspraak tot aan de factuur is hij uw contactpersoon. Dat communiceert wel zo duidelijk en transparant.

|

Wanneer gaan we dat doen?

Op woensdag 12 februari 2020 werd de eerste paal geslagen. Dit was het startschot van de bouwwerkzaamheden die ongeveer negen maanden zullen duren. In november 2020 verwachten we de deuren te openen van het nieuwe Van Roosmalen Veldhoven. Tot die tijd kunt u gewoon terecht bij onze huidige vestigingen in Eindhoven, Veldhoven en Best. Op deze pagina zullen we updates van de voortgang plaatsen. Schrijf u bovendien in voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u deze updates als eerste in uw mailbox.

Van Roosmalen bouwt Volvo dealer in Veldhoven aan de A2


Het laatste nieuws

Als eerste nieuwe updates ontvangen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Het frame krijgt zijn jasje (14/08)

Het frame wordt inmiddels voorzien van zijn jasje en de elementen van de showroom en werkplaats worden steeds beter zichtbaar.
Klik hier om de foto's te bekijken.

De tekening komt tot leven (24/06)

Nu de eerste platen tegen de buitengevel zitten wordt het pand echt herkenbaar van de tekening. 

Het frame staat (29/05)

Het frame is afgerond en prijkt boven De Run in Veldhoven uit. De volgende stap: het aanbrengen van de platen die de buitengevel vormen.

Het frame verrijst (06/04)

Het frame verrijst boven Veldhoven. Inmiddels is het hoogste punt bereikt. Begonnen is met het gedeelte waarin de kantoren komen.

De eerste paal is geslagen (12/02)

Het is zover! De eerste paal is op 12 februari geslagen door Jan van Roosmalen en zijn directie. Het startschot voor de bouw.

De eerste schetsen tonen het nieuwe pand

In grote lijnen is het ontwerp klaar. Hier en daar zullen nog wat wijzigingen plaatsvinden, maar duidelijk is dat het een indrukwekkend pand wordt.
Veelgestelde vragen

Kunt u hier geen antwoord op uw vraag vinden? Schroom niet en neemt contact met ons op.

Wat is het nieuwe Volvo Personal Service concept?

Wanneer opent de nieuwe vestiging?

Veranderen de onderhoudstarieven door het nieuwe pand?Van Roosmalen. Dan kom je thuis.