CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Van Roosmalen Veldhoven 2020 nieuwbouw opening start bouw

Het nieuwe Van Roosmalen Veldhoven is geopend

We zijn trots u te kunnen vertellen dat op 2 november 2020 de deuren van onze nieuwe vestiging in Veldhoven zijn geopend. Een grote stap, op alle fronten. Niet alleen een nieuw pand, maar ook een nieuwe benadering van service. We introduceren in onze nieuwe vestiging namelijk het Volvo Personal Service concept, waarmee we onze servicestandaarden verder verhogen. Lees nu waarom we hebben gekozen voor deze nieuwe vestiging.

Let op: per 2 november zijn de telefoonnummers veranderd van de huidige vestigingen Best, Veldhoven en Eindhoven.
Het nieuwe telefoonnummer is: 040 249 85 00

Het nieuwe adres: De Run 2168, 5503 LE Veldhoven


Een nieuwe vestiging.

We hebben een prachtige nieuwe vestiging gebouwd tegen de A2 in Veldhoven. Hier hebben we onze voormalige showroom in Best en werkplaatsen in Eindhoven en Veldhoven samengevoegd om u nóg beter te kunnen bedienen. We zijn namelijk gestart met de implementatie van Volvo Personal Service (VPS), een werkwijze waarbij twee monteurs tegelijkertijd aan uw auto werken. Zodoende kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren en hoeft u geen kosten te maken voor vervangend vervoer. Om het wachten voor u zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij geheel in Zweedse stijl een fijne huiskamer en een aantal werkplekken gecreëerd. In de huiskamer kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontspannen en in een van de werkplekken kunt u ongestoord werken. Uiteraard met razendsnel internet.


Van Roosmalen bouwt Volvo dealer in Veldhoven aan de A2

|Van Roosmalen bouwt Volvo dealer in Veldhoven aan de A2

Waarom een nieuwe vestiging?

Het antwoord is simpel: voor u. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze nieuwe vestiging u beter kunnen bedienen. U zult bij uw bezoek versteld staan van wat we voor u gerealiseerd hebben en dat is precies ons doel. Zowel in de showroom als bij de werkplaats zult u een warme belevenis ervaren. Met rust, ruimte en persoonlijke aandacht stimuleren we het gevoel van thuiskomen, geheel in de Zweedse stijl. Met de implementatie van Volvo Personal Service kunnen we bovendien beter voldoen aan de hedendaagse behoeften. Niet langer 's ochtends de auto brengen en 's middags ophalen maar een snelle pitstop maken bij de dealer. Ook krijgt u een 'eigen monteur' met wie u alles afstemt. Van het maken van een werkplaatsafspraak tot aan de factuur is hij uw contactpersoon. Dat communiceert wel zo duidelijk en transparant.

|

Wanneer is de vestiging geopend?

Op woensdag 12 februari 2020 werd de eerste paal geslagen. Dit was het startschot van de bouwwerkzaamheden die ongeveer negen maanden hebben geduurd. Op 2 november 2020 hebben we de deuren van het nieuwe Van Roosmalen Veldhoven geopend.

U bent van harte uitgenodigd.

Van Roosmalen bouwt Volvo dealer in Veldhoven aan de A2


Het laatste nieuws

Als eerste nieuwe updates ontvangen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

We zijn geopend! (02/11)

Op maandag 2 november was het zo ver: we hebben de deuren van het nieuwe Van Roosmalen Veldhoven geopend. U bent van harte uitgenodigd!

Nog slechts één maand (02/10)

Over een maand is het zover: dan staat de opening gepland. Helaas zonder openingsfeest, maar we zullen u bij uw volgende bezoek feestelijk ontvangen!

Laat je meenemen in de tijd (30/09)

Er wordt hard gewerkt aan het interieur. Bekijk nu de video en laat je meenemen in de tijd en het interieur van het nieuwe pand!

Het frame krijgt zijn jasje (14/08)

Het frame wordt inmiddels voorzien van zijn jasje en de elementen van de showroom en werkplaats worden steeds beter zichtbaar.
Klik hier om de foto's te bekijken.

De tekening komt tot leven (24/06)

Nu de eerste platen tegen de buitengevel zitten wordt het pand echt herkenbaar van de tekening. 

Het frame staat (29/05)

Het frame is afgerond en prijkt boven De Run in Veldhoven uit. De volgende stap: het aanbrengen van de platen die de buitengevel vormen.

Het frame verrijst (06/04)

Het frame verrijst boven Veldhoven. Inmiddels is het hoogste punt bereikt. Begonnen is met het gedeelte waarin de kantoren komen.

De eerste paal is geslagen (12/02)

Het is zover! De eerste paal is op 12 februari geslagen door Jan van Roosmalen en zijn directie. Het startschot voor de bouw.

De eerste schetsen tonen het nieuwe pand

In grote lijnen is het ontwerp klaar. Hier en daar zullen nog wat wijzigingen plaatsvinden, maar duidelijk is dat het een indrukwekkend pand wordt.
Wat is het nieuwe Volvo Personal Service concept?

Volvo Personal Service (VPS) is een nieuwe werkwijze van onze werkplaats. Met VPS zijn we in staat om alle werkzaamheden aan uw auto twee keer zo snel te doen, omdat er altijd minimaal twee Personal Service Technicians (PST) tegelijkertijd aan uw auto werken. Zo kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren. Zodoende kunt u wachten tot uw auto klaar is en hoeft u geen kosten te maken voor vervangend vervoer. Om het wachten voor u zo aangenaam mogelijk te maken, bouwen wij een fijne huiskamer en een aantal werkplekken. In de huiskamer kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontspannen en in een van de werkplekken kunt u ongestoord werken. Uiteraard zorgen wij voor razendsnel internet. Is uw auto klaar? Dan wordt u opgehaald door uw eigen PST-er. Deze PST-er regelt voortaan alles met u: van het maken van een afspraak tot aan de factuur. Zodoende heeft u één aanspreekpunt die u inhoudelijk en transparant te woord kan staan. Een écht gevoel van thuiskomen dus. Hadden we al gezegd dat onze koffie zeker net zo goed wordt als die van de betere barista's van Eindhoven en omgeving?Van Roosmalen. Dan kom je thuis.