XC90 R-Design

De XC90 is het vlaggenschip van Volvo. In een R-Design jasje verandert hij van een stijlvolle en ingetogen SUV naar een opvallende en sportieve auto die menig hoofd zal laten draaien. De XC90 vertegenwoordigt een ongekende beleving, zowel qua ontwerp als qua rijeigenschappen. Stel uw XC90 samen met een vermogen tot wel 407 pk. 

 
Met de nieuwe 90-serie van Volvo is er de nodige innovatie doorgevoerd. Naast dat de auto zeer stijlvol is vormgegeven heeft Volvo bij de XC90 gebruik gemaakt van de laatste technieken. Zo is uw Volvo XC90 standaard voorzien van veiligheidssystemen zoals City Safety waarmee de auto ingrijpt bij een dreigende botsing en Pilot Assist waarbij de auto zelf acceleert, remt en stuurt tot 130 km/u. 
De R-Design uitvoering is standaard uitgerust met vele opties die de beleving stimuleren. Zo heeft de auto achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, automatisch dimmende spiegels, Full-LED koplampen met adaptieve bochtverlichting, 20" wielen, contourstoelen en schakelpaddles aan het stuur. Veel meer comfort en luxe zult u niet snel vinden. Beleef de Volvo XC90 bij een van onze vestigingen of bekijk meer informatie.

Meer over de XC90 

V90 R-Design

De combinatie van de elegantie van de Volvo V90 met het sportieve karakter van R-Design resulteert in een estate die op ieder moment de uiterste precisie en controle biedt, zonder verlies van comfort. De verlaagde rijhoogte, sportief afgestelde vering en de geoptimaliseerde besturing geven u de rijervaring die u zoekt in een auto van dit kaliber. Zweedse verfijning en performance in optima forma. Bekijk de video en beleef de Volvo V90 R-Design.


De Volvo V90 R-Design laat met de donkere R-Design grille, R-Design wielen en ge´ntegreerde uitlaten een onuitwisbare indruk achter. De comfortabele R-Design Contour stoelen bieden veel zijdelingse steun en het sportieve stuur en de verfijnde afwerking nodigen uit tot het aangaan van een avontuur.
Met de V90 R-Design bent u niet alleen voorzien van een verfijnde afwerking, ook is uw auto uitgerust met vele opties die uw rit comfortabel maken. Zo heeft de R-Design uitvoering onder andere achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, Full-LED koplampen met adaptieve bochtverlichting en schakelpaddles aan het stuur. 

Meer over de V90 

S90 R-Design

Als u van autorijden houdt, dan is de S90 R-Design iets voor u. De unieke persoonlijkheid van R-Design vangt de sensatie van een levendige rijervaring die wordt gekenmerkt door stijl, reactievermogen en controle. Een overvloed aan befaamde designdetails draagt bij aan het dynamische karakter van uw Volvo en zorgt voor een sportiever en meer uitgesproken voorkomen op de weg.


De Volvo S90 R-Design laat een onuitwisbare indruk achter met de donkere R-Design grille, R-Design wielen en ge´ntegreerde uitlaten. De comfortabele R-Design Contour stoelen bieden veel zijdelingse steun en het sportieve stuur en de verfijnde afwerking nodigen uit tot het aangaan van een avontuur.

Met de S90 R-Design bent u niet alleen voorzien van een verfijnde afwerking, ook is uw auto uitgerust met vele opties die uw rit comfortabel maken. Zo heeft de R-Design uitvoering onder andere achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, Full-LED koplampen met adaptieve bochtverlichting en schakelpaddles aan het stuur. 

Meer over de S90 

V40 R-Design

De Volvo V40 R-Design laat geen enkele twijfel bestaan over zijn intenties. De zorgvuldig gekozen exterieurkleuren sluiten aan op het dynamische karakter van de auto en hebben elk een unieke uitstraling. Zo geeft Bursting Blue Metallic, nieuw en exclusief voor R-Design, een technische, sportieve look die de unieke 5-spaaks R-Design velgen perfect accentueert. De velgen maken de auto tot een opvallende verschijning die op eenzame hoogte staat.


Achter het stuur van uw V40 R-Design geniet u van een dynamisch interieur van hoogwaardige materialen waarin de bestuurder centraal staat. De ergonomisch ontworpen stoelen bieden ondersteuning bij elke verrassing die de weg voor u in petto heeft. De exclusieve bekleding van Nubuck Textiel of geperforeerd leder met contrasterend stiksel zorgt voor een sportief maar elegant accent. Dit gevoel wordt versterkt door de Stealth aluminium decorpanelen die het Charcoal interieur perfect aanvullen.


Meer over de V40