Volvo met korting: Van Roosmalen December Demo Deals

December Demo Deals

Profiteer in de maand december van hoge korting op demonstratie auto's. Een zo goed als nieuwe auto was niet eerder z bereikbaar. Kies nu voor een jonge Volvo met maar liefst 21% korting op de nieuwprijs. Demonstratie auto's worden bovendien altijd geleverd met zes maanden garantie. U kunt dus direct zorgeloos rijden.  
 Ruime selectie demo's
 Volvo Selekt garantie

 Maximaal 18 maanden oud
 5,99% rente bij financial lease

Bekijk nu het aanbod online of kom langs bij n van onze showrooms. Onze klantadviseurs nemen graag met u de mogelijkheden door onder het genot van een kop koffie. U bent van harte welkom om een proefrit te komen maken.

Aanbod bekijken

Onze vestigingen


cht 21% korting? Jazeker!

Volvo met korting: Van Roosmalen December Demo Deals

Volvo met korting: Van Roosmalen December Demo Deals


U herkent alle December Demo Deals auto's aan de rode actiebanner over de foto. Neem bijvoorbeeld deze Volvo V40 T2 Nordic+, n van de circa 130 actie-auto's. Deze praktisch nieuwe Volvo komt uit 2017 en heeft slechts 3.651 kilometer gereden. De V40 is uitgerust met luxe en comfortabele opties zoals parkeersensoren, verwarmde voorstoelen, lederen bekleding, een regensensor, verwarmde voorruit, Full LED koplampen en veel meer. Kortom: hij heeft alles wat je zoekt, en een beetje meer. De nieuwprijs van deze Volvo was € 31.294,-. Dat betekent dat met 21% korting deze V40 alleen in december voor slechts € 24.722,26* van u is! U bespaart maar liefst €6.571,74. Een fantastische manier om 2017 af te sluiten en met een (zo goed als) nieuwe Volvo 2018 in te rijden.
*Exclusief afleverkosten. Bij de auto's wordt de totaalprijs getoond inclusief afleverkosten.

Wat is een demonstratie auto?

Een demonstratie auto is een Volvo die is ingezet voor proefritten en promotionele doeleinden. Deze auto's zijn nieuw in gebruik genomen voor een periode van maximaal 18 maanden en hebben daarom een lage kilometerstand. Demo's zijn vaak uitgerust met extra luxe en comfort. Dit betekent dat u tegen een zeer gunstige prijs een rijk uitgeruste en zo goed als nieuwe auto kunt kopen. De aanschaf van een demonstratie auto is daarom een interessant alternatief als u een nieuwe auto wilt kopen. U kunt met hetzelfde budget genieten van ng meer Volvo.

Profiteer van 5,99% rente

Bij aanschaf van een Volvo profiteert u nu tijdelijk van 5,99% rente als u kiest voor financial lease bij Volvo Car Finance. Vraag ook naar onze zeer aantrekkelijke particuliere voorwaarden. De kredietsom kan maximaal € 100.000 bedragen en de slottermijn kan maximaal 50% van het financieringsbedrag zijn. De looptijd van de financiering is mogelijk van 12 maanden tot maximaal 60 maanden. Combineer nu deze actie met de December Demo Deals en profiteer twee keer!

Meer informatie

De zekerheid van Volvo Selekt Garantie

Het Volvo Selekt label verzekert u niet alleen van een goede auto maar ook van een totaalpakket daaromheen waarbij u optimale kwaliteit en zekerheid krijgt. De auto’s voldoen aan een aantal strenge criteria. Zo moet de auto bijvoorbeeld een volledig gedocumenteerde onderhoudshistorie bevatten, wordt er zes maanden BOVAG garantie verleend en is de auto gereedgemaakt door een Volvo-technicus aan de hand van een checklist die meer dan 100 punten bevat. Bovendien ontvangt u gratis 12 maanden Volvo Assistance pechhulp en mag u binnen 30 dagen of 1.500 kilometer uw Volvo omruilen voor een andere Volvo van hetzelfde bedrag.

Meer over Volvo Selekt


Bekijk het aanbod of kom langs!

Aanbod bekijken

Onze vestigingen