• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Zakelijk bij Van Roosmalen. Uw professionele aanspreekpunt voor de zakelijke markt.

Volvo Veldhoven 033 banner V3

Business Sales.Verzorgt en ontzorgt.

Als Van Roosmalen klant kunt u bij ons de complete klantenreis verwachten op het gebied van zakelijke mobiliteit. Wij begeleiden u fulltime van a tot z en kijken samen waar uw behoefte daadwerkelijk ligt. De Van Roosmalen Groep hecht veel waarde aan de mede ondernemer, en wil op het gebied van mobiliteit het onderste uit de kan halen met het bieden van onze service en dienstverlening.

Service en dienstverlening

Hierbij is het leveren van een totaal mobiliteitspakket van belang. U kunt bij onze accountmanager terecht voor alle Volvo producten, financieringen, eigen lease oplossing, shortlease, vervangend vervoer, haal en breng service en eigen laadoplossingen. Wij streven ernaar om u zoveel mogelijk ontzorging te bieden.

Kenmerkend: Één aanspreekpunt, altijd persoonlijk en altijd dichtbij. Wij hebben voor u onze locaties door heel de regio dekkend gemaakt: Tilburg, 's-Hertogenbosch, Veldhoven en Helmond. Kortom een one-stop-shop voor mobiliteit.

E-MAIL ONS
Volvo Veldhoven 003

Ontmoet onze Accountmanager Business Sales

Mijn naam is Michiel Verrijk. Ik maak graag geheel vrijblijvend met u kennis om samen in kaart te brengen wat onze toegevoegde waarde voor u en uw bedrijf kan betekenen. Heeft u een vraag over zakelijke mobiliteit? Neem dan contact met mij op via onderstaande contact gegevens.

Michiel Verrijk

Accountmanager Business Sales

BEL MIJ    MAIL MIJ

 

 

Michiel Verrijk 1
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam