Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Trekhaak + Fietsendrager combinatiedeal

Nu met € 250 korting

Stel, u hebt geen trekhaak maar zou wel graag het gemak van een fietsdrager willen. Dan is deze Maandaanbieding een uitkomst voor u. Nog t/m 31 augustus a.s. krijgt u € 250 korting op een complete accessoire set, bestaande uit een Volvo trekhaak en een originele fietsdrager! Met keuze uit een vaste, een afneembare of een elektrisch inklapbare kogel, mede afhankelijk van uw type Volvo. Dankzij deze set kunnen vanaf nu altijd de fietsen veilig mee, deze zomer al. Voor het bestellen en montage bent u welkom!

Aanbieding geldig tot 31 augustus 2019.

Bestel door te bellen naar onze onderdelenlijn op nummer 0499-494199. UITVERKOCHT - Kärcher OC3 portable hogedrukreiniger

Zo snel als je mountainbike onder de modderzit, zo snel is-ie ook weer blinkend schoon! Dankzij de krachtige straal van 5 bar uit deze portable Kärcher OC3. Een even doeltreffende als compacte hogedrukreiniger, die aan een bescheiden plaats in de bagageruimte genoeg heeft. Het vier liter waterreservoir is royaal voldoende voor uw mountainbike, bemodderde schoenen, laarzen of de hond natuurlijk. 

Deze aanbieding is uitverkocht. Excuses voor het ongemak.